Jak oznacit sve lahve pro mimi do nemceocnice?

14.05.2012

Jak oznacit sve lahve pro mimi do porodnice?Vyvarila jsem je a zda se mi ted blbe na ne psat fixem nebo lepit pasky,ktere se podle me pri sterilizaci stejne odlepi.Poradite? :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Všem odpovidam hromadně, měla jsem stejnou zkušenost nebo podobnou jako ivik. Byla jsem po cisari a mlezivo, upozornuji,ze mlezivo jsem dostala az paty den po porodu a dite neco pit musi. Po trech dnech,kdy jsem musela na prikaz sestry malou dokrmovat glukozou ze strikacky (opet moje z domu vyvarena),tak jsem dostala dalsi prikaz,ze male to nestaci a musi dostavat mlicko UM (protoze ja ho jeste nemela a ani mlezivo), uz tehdy tam vypila tak 50 a nonstop to davat strikackou byl problem.Protoze v nemocnici nemaji drahe avent lahve pripominajici prso maminy,tak jsem byla rada za ty svoje, jen jsem si je chtela nejak oznacit a nemela jak,proto se vas ted na to ptam. Nastesti je tam sterilizovali a sve lahve jsem si poznala.Ale i tak jsem z toho byla nesva. Po navratu z nemocnice jsem kojila pres kloboucky.Mela jsem hruzu,ze mala navyknutim na flasku nebude chtit se kojit. Mozna proto ty kloboucky, ktere opet jsme museli po dvou mesicich nahradit odstrikanym mlickem z flasky, protoze podle doktoru z nemocnice,kde jsme se museli vratit,neprospivala a to diky nalokanemu vzduchu z kloboucku.Pro me to uz stejne bylo vysvobozeni.Takze mit vlastni lahve a jeste oznacene bude pro mě luxus a da mi to na klidu,pokud opet budou problemy s kojenim.Opravdu zalezi na nemocnici. :a:

Holky možná se budete divit, ale mě malého běžně dokrmovali z flašky. Byla jsem po císaři, tak než se mi spustilo mlíko dostával z flašky. Byla tam sestra, která mi nosila stříkačku, ale to byla jen ona jediná, jinak jsem dostávala flašku a jednou, když malému ten roztok (byl to ten cukr, nebo jak se to jmenuje, nemůžu si vzpomenout) nestačil a já si tam šla pro další dávku, tak mi ji sestra podala ze stolu a ještě mi nakázala, abych mu dala jen tolik a zbytek jí zas donesla. To až později, kdy jsem si malého odvezla z porodnice s moučnivkou jak sviň, mi došlo, že ta jedna flaška pravděpodobně kolovola celou porodnicí :00: Mimochodem byla skoro plná a já malému měla dát opravdu jen maličko.
Mohla jsem být důslednější a trvat na stříkačkách a nebo když už tak na sterilní flašce, ale nějak mi to vůbec nedocházelo a hlavně jsem ani netušila, že se doporučuje používat stříkačku.
Takže jedině stříkačku a ještě zabalenou - sterilní.
No fakt děs celkově v téhle porodnici :00: :00:

In reply to by Ivik77

to je mazec :O u nás setrilní stříkačky který se po použití vyhodily, jednou mi sestra přineska kádinku na dokrm... a když mi půjčili odsávačku, tak jsem měla jednu po celou dobu pobytu ještě s desinfekčním roztokem
...jó jen byl u prvního dítka problém dovolat se příkrmu...nahlásila jsem, sestra slíbila, že donese, za hodinu jsem kluka zkusila nakojit znovu....to se stávalo bžně, ale třeba nám to zachránilo kojení

In reply to by Tesa

Jj, jedna sestřička jak už jsem psala, mi to nosila ve stříkačce a určitě tu samou dál nepoužila, i celkově ten její přístup byl jiný- lepší ale ty ostatní na to prostě ....
Jako třeba vážení. Měla jsem váhu na pokoji, ještě tu starou klasiku a jednou mi sestra melého vzala a nahatého ho mrskla (snad ani nemůžu napsat položila) na tu studenou desku. Ještě teď mam před očima malého výraz :( No s prominutím kráva. To už jsem se tedy ozvala a sestře pěkně nandala, ale pro jistotu jsem si před každým vážení hodila plenu na topení a pak rychle šoupla na váhu.

In reply to by lucininenka

Ano normálně jsem malému dala napít a flašku poctivě šla zas vrátit. No jsem vůl no, ale naprosto jsem v tomhle sestrám důvěřovala a ni ve snu by mě tenkrát nenapadlo, že takhle je to špatně. Co to bylo si fakt nevzpomenu, ale určo budeš vědět. Čirá tekutina a sestra to nazvala cukrem. Zpětně jsem se dozvěděla, že se to běžně dává miminkum, když se v porodnici přikrmují. Pravděpodobně malému to moje mlíko (tedy asi nejspíš ještě jen mlezivo) nestačilo, tak proto.
Když jsem pak malého prvně přinesla k našemu Dr. a viděl tu moučnivku, tak žasl, když slyšel jak to v téhle porodnici funguje. No a já pak taky. To mám pro příště. Dlouho jsem si vyčítala, že jsem si ještě před porodem nezjistila co a jak, protože tu moučnivku měl dost ošklivou a dlouho se z ní dostávala a já ji tím pádem dostala taky a nechtěj vědět co jsem si zkusila při kojení. Bolestí jsem brečela.

In reply to by Ivik77

jo,byla to glukoza,ale to fakt žasnu nad takovým přístupem :00: :00: to snad ani není možný,aby se tohle ještě někde dělo,to bych si asi stěžovala :( Já vím,že v té chvíli tě to ani nenapadne,ale pak bych se asi dost držela,abych tam nezašla a pěkně od plic jim to neřekla...

do porodnice určitě nic nepotřebuješ a nejsem si jistá, jestli ani na dětský oddělení se vlastní lahve neberou a děti mají erární...ale to nechci kecat.

do porodky neopotrebujes lahve,kdyz ti ho dokrmi tak u toho vlastne ani nebudes :) a kdyz ko tak vyfasnes strikacku ktera se vyhodi,mimi vypije tak 10ml na jedno jidlo,pozdeji by uz si mela mit mliko tak uz dokrm nebude ...
a kdyz tam budes muset byt tak dlouho tak dokrm z lahve tak stejne dostanes JEJICH ktery se pak odevzdaj na vyvareni

In reply to by ha.nka

přikromovat z láhve nebudou,ale to mlíčko se musí někde uchovat :) Do stříkačky asi odstříkávat nebudeš :) Každopádně u nás byli normálně erár samozřejmě vyvařené,já odstříkávala jen proto,že jsem mělaq prsa nalitá jak blázen a mlíčko jsem jim dávala-oni ho přepasterizují a dají k dispozici na NEO,kde se pak dává nedonošencům,kteří vlstní mlíčko třeba nemají :)

In reply to by ha.nka

a proč jako ne,když jde jen o dokrm po kojení tak stříkačka stačí,já třeba nesměla kojit a malé dávali moje mlíko z flašky,první 2-3 dny ze stříkačky ale pak už vypila 50 a to je lepší flaška než furt cpát stříkačku

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka