Mycka

08.05.2012

Zajimalo by me jakou mate mycku a jak jste spokojene.S velikosti,mytim,cenou.Moc dekuji....Ja dostala Zanussi,ale prijde mi ze je mala,ma 45cm na sirku,je na 9 sad nadobi a taky mi prijde celkem hlucna,kdyz myju v noci na nocni proud.Taky bych brala s displejem a odlozenym startem.Tak pokud mate nekdo nejaky tip s myma pozadavkama byla bych rada :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Holky dekuji vam za vase zkusenosti.No ja prave mycku dostala,kdybych si ji vybirala sama koupila bych urcite 60tku,bylo mi jasne hned ze bude nejspis mala,ale jsem za ni i tak rada.Casem stejne poridime asi vetsi,zatim jsme tri ale velmi brzo budeme ctyri,takze uz tedka nekdy mam problem aby se mi tam veslo vsechno nadobi.V nejhorsim zatim proste treba jeden velkej hrnec omyju v ruce no,je to lepsi nez myt v ruce vsechno ze.Slysela jsem prave ze mycka Bosch je jedna z nejlepsich jen ted nevim jaky typ,urcite nechci nerez.My mame pracku teda jeste hlucnejsi nez je mycka,ale koupelnu mame dal nez kuchyn :-) Na te hlucnosti zas az tolik nesejde,jen me to tak napadlo.Myslim,ze v navodu je psane 58db.

my máme z Ikey, 60 cm, menší bych nechtěla. Mám jí rok a zatím jsem spokojená. Naše určitě hlučná není, určitě je tižší než pračka. Dřív jsem myčku nechtěla a teď na ní nedám dopustit :-)

Ahojky, já mám myčku zn. Bosh, taky 45 cm a jsem s ní maximálně spokojená. Byla sice poměrně drahá 15 tisíc, ale krásně umývá, je tichá, spotřeba taky malá, ale po více členou rodinu je tako velikost podle mého nedostačující. Jsme zatím jen dva, tak je to OK.

Ahoj, my máme whirpool š.60cm, už jí máme bez měsíce 7 let a jsem s ní nad míru spokojená.Nemá display ani odl. start. V paneláku stejně nejde moc v noci cokoliv zapínat :( Přijde mi veliká oproti myčkám,které jsou ted v nabídkách obchodů a co mají známí.Kupuju prášek i leštidlo Somat.Tablety mi přijdou zbytečně drahé a co jsme dostali třeba kapsle jar, tak mi to nepřišlo tak dobře umyté :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka