Padání vlasů

08.05.2012

Ahojky holky,jak se vede?Já už fakt nevím co mám s těma vlasama dělat :( tak šíleně mi padají,že do pododu budu asi plešatá a to si nedovedu představit co mi bude po porodu padat,chjo...proč? :( se synkem jsem měla v těhotenství tolik vlasů nevypadl snad ani jeden...vždycky jsem měla dost vlasů,ale teď se za sebe stydím:-(vždať se přece říká,že v těhu vlasy nepadají,ne?Opatrujte se a pohlaďte :€O:

Ahoj, mně začaly vlasy šíííleně padat po porodu. Po půl roce se to zastavilo a začly zase růst. Teď jsme znovu těhu a zase padají. Poprvé jsem vlasy ostříhala, protože ty dlouhé provazce po celém bytě.. fůůj. Teď mám na hlavě mikádo a ty asi 7cm dlouhé odrosty, těšila jsem se, jak mi zase za těhulování narostou a zesílí a prd.. Kadeřnice mi tehdy poradila, jestli prý mám dost vitamínu B. Prý je nejlepší klasický B-komplex (vůbec se jí nelíbily ty vlasové vitaminové preparáty). Já ho tehdy brala a začaly růst. Teď se ale cpu Maternou a tam B je, tak ho neberu, abych se zase nepředávkovala.. Tak to můžeš zkusit, jestli nic nebaštíš.. (při kojení se to může normálně).

Ahoj, to ti vážně nezávidím :O Mě teda taky vypadávají maličko víc než jindy, ale nic hroznýho to není. Koukla jsem se na internet a našlo se mi jen pár diskuzí. Nic od lékaře, ale zkus si pročíst tenhle článek:
http://www.mojetehotenstvi.cz/padani-vlasu-11

Píše se tam o nějakém skvělém šamponu HAIR, který se prodává v lékárně. Já ze své zkušenosti můžu říct, že když máš nějaký závažný problém s kůží na hlavě nebo s vlasama, je fakt super koupit nějaký ten šampon v lékárně. Jsou sice dražší, ale hlavinku mi vždycky dají do pohodky :)

Držím pěsti, ať se ti to zlepší a nejsi do porodu jak koleno :///: :€s€:

Měj se krásně a užívej těhu :€O:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka