Do kolika hodin může přijít kontrola na nemocenské?

05.05.2012

Chtěla jsem se zeptat, mám možnost jít večer grilovat na zahrádku k přítelovým rodičům, ale jsem na nemocenské. Nevíte, do kolika hodin mi může přijít kontrola??? Když jsem se jednou ptala sestřičky, jestli jde na jeden změnit místo pobytu na nemocenské, tak mi říkala, že to jde, a jestli tam má napsat, že tam budu od 7 do 19hodin? Znamená to tedy, že v těchto hodinách může přijít kontrola a pak už nechodí? Ráda bych tam šla alespoň na chvíli, ale mám strach z té kontroly :-(.

Andy já byla na nemocenské 5 měsíců přesně a kontrola ani jedna a to jsem přímo z okresního města s pobočkou. Po 20 hod už ti 100% nepříjde a kdyby jo kdo dokáže že jsi už v tu dobu nespala a zvonek prostě neslyšela. Taky jsem takhle večer občas ven v klidu šla

Já slyšela,že od 18:00 už by chodit neměla ,vetšinou je to prý na udaní a nebo chodí během 12 hod.

POmalu se ti to blíží!Já zatím pořád dělám,takže neporadím.Mateřskou nastupuju až za 2 a půl měsíce,takže uvidím,třeba to taky zabalím dřív. :a:

In reply to by lena

Jj, už se to blíží, já nastupuji na mateřskou 1.6., ale už mi to doma nějak leze na mozek. Přes den mám vycházky, ale občas by chtěl člověk ven i večer, dokud ještě může bez závazků a starostí. A doplácejí ti nakonec ten przdíl platu?

In reply to by Andisek

První socka mi přišla 22., a druhá až 28 den.Pěkný holubník.Ale co,hlavně,že to přijde.Dost jsem před těhu chodila na přesčasy,tak to pěkně naskočilo.A co mi pošlou jde jen na mimi.A ty vycházky-mám rodinu na Moravě,tak bych se tam asi nedostala.Jo a máme tam další těhotnou,takže jdu od pondělí zase jinam,protože to je neteř šéfa.Už se těším,až z toho bordelu vypadnu.Pořád to nešlo,když jsem chtěla zpátky a když jsem řekla,že už se vracet nechci,že to tady doklepu,poslali jen mail,že jdu jinam.Jsme tady pro ně jen póvl.Už to přežiju aspoň uvidím holky,co jsem s nima dělala,jen ty výslechy a očumování budu muset absolvovat znovu.

Ahojky Andy, ptala jsem se sestřičky na gyndě a ta mi řekla že na těhotné chodí čím dál častěji, ale že ne po 19:00 hodině, že se nemám čeho bát. Jsem na nemo od začátku těhu a kontrola ani jedna zatím..takže se neboj a běž..:-)

In reply to by Misha44

Já právě taky někde četla, že chodí i na těhotné, že těhotné teď spadají do celkového počtu nemocných, kdysi to prý takhle nebylo. Já se právě sestřičky jednou ptala, jestli jde na jeden den napsat změna pobytu, protože hceme jet k přítelové rodině na pouť a sestřička se ptala, jestli tam má pak napsat, že na uvedené adrese budu ten den od 7 do 19hodin. Z čehož mi tak nějak vyplynulo, že do těch 19 hodin chodí kontroly.

kontrola by mohla teoreticky přijít kdykoli...mě ale vždycky každej řekl, že na těhotný nechoděj..já jsem teda neměla kontrolu nikdy. ale těžko říct..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky