botičky do vody

04.05.2012

Holky,prosím poraďte dle vašich zkušeností.Jaký botičky do vody.S otevřenou špičkou ... http://www.e-detskeboty.cz/e-detskeboty/eshop/1-1-DETSKE-BOTY/7-2-Boty-…
nebo s uzavřenou ... http://www.e-detskeboty.cz/e-detskeboty/eshop/1-1-DETSKE-BOTY/7-2-Boty-…
na hraní v písku na pláži i do vody atd,v čem mi malá dýl vydrží? :-) A využili jste u moře nějakou fajn věc na hraní, do vody atd,co si vaše děti cca 2roky zamilovali? Díky !!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

My jsme taky u moře nepoužívali žádný boty do vody a jak znám svoje děti ani by je nesnesli. Jinak hračky, určitě je dobrej malej čluník nebo lehátko. A pak obyčejný bábovky, kyblík a hlavně lopatku a hrabičky.

My teda máme botky s uzavřenou špičkou a je to k moři lepší,protože do otevřených se dostane písek a to dětem opravdu vadí.My byly minulí rok v Bulharsku a tam jsme boty nosili.Letos jsme byly v Egyptě a tam jsme botky nenosili.U nás na zábavu stačily bábovičky a kyblík :a:

In reply to by monika 2

díky moc za odpověď :-) taky letíme do Bulharska.Prosím tě, daj se tam koupit Pampers v pohodě nebo jen ve větších městech?Nevím,jestli věci jako plíny a mlíko s sebou raději brát :-) malé udou dva roky

In reply to by Mirunka31

tak s plenama nepradím,naší Nikol už bylo 29měsíců když jsme tam byli a pleny už jsme nenosili :s: Umělé mléko jsme si brali sebou jinak nic,vše se tam dá koupit levněji nebo stejně jako u nás,Naší Nikol tam moc chutnali polévky a vůbec všechno jídlo :a:

In reply to by hr

no,snažíme se jí teď učit,ale za mšsíc úplně bez plín asi nebude,tak budu spolíhat,že tam nějaký koupím a na noc vezmu Pampersky,mlíko raději balík vezmu,člověk nikdy neví :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka