alergie na kravskou bilkovinu - kdy se zlepsi po nasazeni specialni UM

04.05.2012

holky pomoooc!!jsou nam 4mesice a bojovali jsme vzdy u prsa, + v 6ti tydnech se malemu objevil atopicky exem a od 2mesicu je neustale strasne zahleneny .. stale nam nic nedochazelo, az jsme zacli prechazet min tyden na um (moje mliko mu proste nestacilo, pres den jakz takz po 2h, ale vnoci jsme byli neustale vzhuru) a od te doby mazec - zhorseni totalni, zahlenovat se zacal jeste vic, vnoci se dusi, ma neustale plnej nos, + se ktomu pridal prujem :-( .. vcera jsme byli na odberech u mudr., mame silne podezreni na nesnasenlivost kravske bilkoviny, ale vysledky budou za dlouho, takze jsme nasadili Nutrilon Allergy Care (mimochodem hnus fialovej, malej ho vubec nechce, pije mi cca 40-100ml, prso zacal uplne odmitat, takze rozkojeni nehrozi :-( .. dnesni noc byla uplne nejhorsi - ne, ze by se budil hlady, ale nemohl dychat, vubec jsme nespali .. mate zkusenost, po jake dobe, pri zmene um na tuto antialergenni se zlepsil stav prcka???..jde mi hl.o to zahlenovani, to je sileny :-( .. a po jake dobe deti zacli akceptovat toto hnus "mliko" nemliko??..a kolikrat denne ho muzu nahrazovat kasi??budu davat Sinlac - ted ho jedu koupit - tak pokud by ho bral - muzu mu ho soupnout treba 3x denne misto mlika??..to asi ne, co??zrejme to nema ty vitaminy, co mliko??..ja nevim, jsem uz uplne zoufala :-(

je mi ho tak lito, ze jsem nad nim dnes vnoci brecela, ze mu nejsem schopna pomoci :_(

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by Lenka1806

a proc vam nasadila Allergy Care, kdyz nemate alergii na KB?? .. a ten Neocate je to same, jako AC od Nutrilonu, ne??

my byli na odberech vcera, vysledky budou az za 2-3tydny ... dr.mi nerekla primo, at mu zacnu davat ten AC, ze ten nasadime kdyztak, kdyz se ta alergie prokaze,ikdyz vsechny symptomy tomu nahravaji, ale ja ji rekla, ze malej je v tak blbym stavu (fakt se dusi - takhle zahleneny dite jsem jeste nevidela), ze mu ho nasadim a ikdyby se ta alergie neprokazala, tak to muzem resit dal, ale ze ho nemuzu nechat takhle dalsi 3tydny!!!..takze jsme se domluvili takhle!bo tim AC mu ublizit rozhodne nemuzu .. ale nechce mi ho pit, coz problem :-(.. ale normalni UM mu uz nedam, bo kdyz jsem videla, co to behem tydne udelalo,, tak to fakt nejde :-(

ted jsem mu udelala ten ryzovy odvar a vypil mi 150ml!!slava bohu .. myslim, ze tim mu fakt ublizit nemuzu, ne?!

In reply to by nathali

no doktor rekl ze neleci podle krve, ale podle stavu pacienta...neocate je lepsi v tom, ze ta bilkovina kr.mlika je tam stepena na mini castky, zatimco v nutrilonu to tak stepeny neni..takze ted mame ten nutrilon a jsme v obdobi kdy se zjisti zda mu to vadi nebo ne...zatim jiny mlecny vyrobky nesmime. Ja myslim ze vam tim urcite neublizila kdyz nasadila ten allergy care...hele, hlavne at je to brzy dobry, drzim palce...tim vyvarem mu neublizis...me dokonce - protoze malej dost ublinkaval, poradila doktorka at to mliko nedelam jen v samotny kojenecky vode, ael at ho zahustuje prave tim vyvarem z ryze...(a kdyz jsme byli my maly, mama nam ten vyvar delala taky, rikala...)..

Ahojky, vůbec nechápu proč testy trvají dlouho, my jsme je měli během jednoho dne. Pak nechápu proč vám doktorka dala hned alergy care a ne očistnou kůru. Zkus dávat 3-4 dny místo mlíka pouze rýžový odvar (v litru vody uvaříš 50g rýže, pak rozmixuješ a doleješ koj. vodou zase na množství litr, toto je recept přímo z nemocnice) budeš ho dávat dokud nepřejde průjem a zahlenění, pak do toho odvaru 2dny budeš dávat trochu toho nutrilonu ne plnou dávku a když to bude OK pak začneš dávat nutrilon naplno. Dítě si musí prvně vyčistit střeva od normálního mlíka to jim leptá střeva a líp si zvykne na tu pachuť. Taky sme s tím bojovali, ale do měsíce si na tu hořkou chuť zvykne věř mi ani mě už to nepřijde jako poprvé. Nám už je rok a pijeme stále, cokoli z mléka nám dělá zle. Říkají že to vymizí, ale u nás tomu nevěřím. My skončili ve 4 měsících v nemocnici protože sme kakali krev a tam se na alergii přišlo, měli jsme namále. Tak držím palce, do toho se dostaneš a fakt zkus prvně tu rýži nám bylo za týden hej.

In reply to by nathali

Ne dolít tak aby toho byl zase litr toho rozmixovanýho, ono se vařením něco vypaří. Dávej to než se zlepší a pak do toho začni přidávat trošku nutrilona.Ono to to mimčo zasytí a zahojí střeva a během toho užívání zatím nedávej vigantol to je taky na průjem. Uvidíš bude to v pohodě. Ten litr ti stačí na celý den, nech si to v lednici.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka