jsou to poslíčky?

29.04.2012

ahojky holky podle utz jsem dneska 39+4tt a tet pravidelně s manžou každý den večer spíme musíme tak nějak vyvolat porod mám na to týden a chtěla jsem se zeptat potom asi možná hodinka nebo půl hodinka mě začlo dole stahovat děloha asi ale ne celý břicho jen spodek nejspíš a včera večer to bylo 4x možná 5krát za sebou zhruba půl minutový vztahy a chtěla jsem se zeptat jestli to jsou poslíčky přes den jsem to měla asi 3x je už známka že už budu moc brzo rodit?Jak říkám musím to stihnout do pátka jinak půjdu nejspíš na císaře a ještě jsem si nevšimla,že by mi odešla hlenová zátka a ani plodová voda děkuji moc za info a přeji krásný den.

Kliknutím vložíte smajlíky:

děkuji moc holky tak uvidme snažíme se s manžou denně spát aspon max.1 až 2x denně jak kdy a jsou poslíčky ale nic víc jen častější to už vím,že je mám

Ahojda ja jsem dnes 34+1 a muzu ti rict ze uz dvakrat jsem si myslela ze jedu , zrovna vcera po rannim :sex: jsem rikala tatko asi pojedem mela jsem poslicky od 9 do 3 hod. odpoledne, mela jsem ty same bolesti jak u male v den porodu, bolest bederni patere, nemohla jsem ani hodit, a kazdou bolest jsem musela rozdychat.. pak se mi podarilo usnout a bolesti se uklidnily a pak uplne presly a ja byla uplne v klidu. kdyz jsem cekala malou neco takoveho jsem nemela, jen vim ze mi v patek jemne bolelo brisko , vse se dalo zvladnout, z patku na sobotu uz jsem se kroutila v posteli a kolem 6 rano mi odesla hlenova zatka a do pul hodky na to prisly kontrakce po 5 minutach tak jsem se umyla a jelo se, dnes vim ze bych tak brzo nejela.. tak drzim pesti at to zvladnete prirozene a vse je oka :h:

ahoj,
mně nic neodešlo, až v porodce na sále mi vodu praskli. Posly jsem měla dva dny před porodem takový, že jsme celý noci jen počítali a nevyspali se.
Stahy by měly trvat minutu a je to na porodnici. Doporučuje se kombinovat procházky, sex a horkou vanu. Pokud ti to vana rozjede, tak už to je porod a ne poslové.
Každopádně můžeš kdykoli volat na amubulanci, oni poradí... Já volala jeden den, další znovu a šla jsem...

tak poslíčci to nejspíš budou, ale stejně člověk nemůže odhadnout, kdy příjde ten pravý porod. Tak snad už brzy. Někdo nemusí mít poslíčky žádný a někdo poslíčkuje třeba 2 měsíce. Přeji aby to přišlo co nejdřív a bylo vše v pořádku. :a:

Tak to poslíci jsou pokud to vždy přejde, ale nikdo ti nezaručí, kdy budeš rodit. já už mám velmi silné kontrakce měsíc (dnes jsem 39+3) a když ne kontrakce, tak mě bolí břicho jako při silné MS, teď už jsem i otevřená, dr. mi udělala ve čtvrtek hamiltona a stejně nic :( sexujeme a také nic :( ba naopak po :sex: vždy přijde úleva. Ale v noci už zase přišly kontrakce, tak snad se to už pohne, protože jinak mám příští týden jít do nemocnice :( a jinak hlenovou zátku už také nemám měsíc :(

In reply to by krtecek9

no já jdu na pásy a na utz v pátek a to se rozhodnem jestli to půjde normálně nebo císařem takže mám na to týden ani ne abych porodila normálně.Takže většinou jsou kontrakce a poslíčky večer?No podle mýho nezjištovala jsem mě ještě neodešla hlenová zátka a neotvírám se nevim jak po tomhle sexu to se uvidi.

muzou byt
kazda mame trochu jine poslicky a nektere nemaj zadne,zkus pit malinik-cely den,sex s orgasmem,stimulace bradavek a horke koupele,to pomohlo mi,jeste se doporucuje chozeni po schodech,narocne domaci prace-nejlip kombinace vseho
kazdopadne se urco neco zacina dit,treba budes z tech co jim rupne voda a bude
proc by si musela na cisar?
drzim palecky

In reply to by martina2105

Ahojky moc ěkuji nomusela bchnacísař ptž DR.mě říkal že to mimi je veliký neví to jistě ale podle břicha a koukal na mimi že má asi už 3,8kg a to je moc na normání porod jelikož miulé těhotenství jsem rodila císařem to jsem měla 39+1tt a malý měl 2700g co se narodil byli špatný srdečný ozvi neměla jsem kontrakce ani poslíčky ani jsem se neotvírala ani mě nepraskla voda.po císaři na normálníporod je to mimi tohle moc velký ale máme se prý snažit do pátka potom ještě ultrazvukář změříještě jednou mimi a jizvu a bud to zkusíme normálně nebo to vypadá spíše na císaře a to já nechci.A to většinou jsou teda poslíčky večer jo?Já se opravdu snažím uklízet sexujem každej večer,maliník nevim kde teda vzít do vany nevlezu ptž už nevylezu snažím se dělatcokoliv ale tojsem pak sničená když si lehnu no děsný.

In reply to by Andrejka...

:a: ahoj no teda jak to tak čtu tak se miminka už asi nemůžeš dočkat.já mám 5 dětí,ale jen jedno se mi narodilo přesně v den termínu,kluk to byl jako buk a byl ze všech dětí největší vážil 4200g a 52 cm.rodila jsem normálně a byl to nejlepší porod.tak nevím proč tě posílají na císař.ale neznám tě možna ,že si drobná a máš malou pánev.zkus nedělat nic a užívej chvilky s manželem :sex: psychika je prevít.pa monka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky