Dobré ránko

21.04.2008

Tak jsem si pochvalovala, že krásně spím celou noc a na záchod jdu jednou max 2x za noc a asi jsem to zakřikla...Včerejší noc byla hrozná, to jsem byla na záchodě každé 2 hodiny a dnešní noc zase...tak si říkám, snad to tak nebude pokračovat do konce těhu...ale myslím si, že BUDE HUR...ach jo...

ahoj, moc tě nepotěším já to mám takhle asi od 31tt ale nejhorší tak nějak je, že si na ten záchod sednu no a to množství je fakt spíš kapičkové :s: :s: vážně hrůza. No ale přes den je to OK, takže spím po obídku tak od 12-15h :\x:

In reply to by buterflyP

No to jsi mě vážně nepotěšila....ale co se dá dělat, hlavně že je prcek v pořádku...Já taky když jdu na záchod tak toho moc není, je to otrava....několikrát jsem to chtěla zaspat, ale nějak se mi to nedaří, takže nakonec stejně musím vstát a jít.....

ahojky :-) tak to znám, me to budí taky, ale vždycky se to snažím zaspat a na ten záchod vstanu jenom jednou...ale zaclo me v noci budit miminko, jde cim dál víc cítit :-)

tak ja jsem zatim ve fazi kdy chodim na zachod 2x v noci a pred spanim me to zvedne tak 4x. Ale aspon kdyby bylo co! Ptala jsem se doktorky a ta rikala, ze je to normalni a tak v 16.tydnu to prejde a prijde to zpatky mesic pre porodem. Tak aspon v tom meziobdobi se vyspim :) tak pevne nervy i mocak :\x: papa :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka