co obléct?

27.04.2012

Ahoj holky,já mám hrozný dilema.Nevim co malýmu v tomhle počasi obléct.Já mám pocit že ho oblékám nějak moc,ale bojim se aby mi nevofouk když měl v pondělí a úterý teploty. Jak oblékáte vy?? Nám je 5 měsíců.

Díky :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Holky díky moc,dnes jsme vyrazili do ulic.Bydlim ve středních čechách ve městě a dnes byl teda pařinec a foukalo to teplý.Měli jsme body s dlouhým a slabounkou mikču a tepláčky bez punčocháčků a myslim že dobrý.Zítra teda zkusim body s krátkým a sebou věci jak píšete.

Díky a užívejte sluníčka :€s€:

P.S. nejhorší je, že pak člověk ještě řeší co na sebe.. :s:

hele-nevím, kde přesně bydlíte, ale já to dělala zhruba takhle-oblekla jsem méně a vzala jsem si s sebou na prochajdu věci, kdyby se mi zdálo, že je oblečenej málo. Takže bych dala tepláčky, body s krátkým, ponožky, event. deku-záleží, jestli ještě vozíš v hluboké nebo sporťáku ;-) Kdy se ti nebude něco zdát, můžeš obléct mikinku, nebo naopak,když se ti bude zdát vedro-tak třeba v hluboké sundáš tepláčky, deku a je to :-) A časem už to vychytáš :-) :a:

No ono je to složité v tom, že i když je pařák, tak třeba u nás jsme pod horami, když zafouká z hor tak je chladno, ale to nám dělá i v létě,já sama jsem měla včera jeansy tričko a košili s krátkým přes, chvílemi, bylo vedro a chvílemi chladno, moje 5 měsíční dcerka, měla punčošky, kalhoty, body, a tenký svetřík a čepičku z příze, chtěla jsem ji koupit nějakou lehčí, ale žádná se mi nelíbila... dnes jsem ji chtěla dát sukýnku a na hlavu šáteček , ale dostala teploty, asi virozka, tak jsme doma :(

ahoj, tak u ležícího mimča je to trošku složitější. I když si zase musíšu vědomit, že když je venku teplo a svítí sluníčko tak se korba kočárku vyhřejvá a to docela dost. Včera jsem potkala kamarádku s 5měsíční dcerkou. Malá měla body s dl. rukávem, slabší mikču, čepičku a bavlněné lacláče. Měla jí přikrytou slabší dekou...
Já mám děti už velké (necelé 3 roky a necelých 6let) a včera jsme všichni chodili v krátkém tričku. Děti měli na sobě lehčí kalhoty. I tak nám byl hic. Domu jsme přišli v 19hodin a stále bylo teplo. U nás nefouká...

Ahoj, u nás včera bylo sice vedro, ale dost foukalo tak jsem malé nechala mikinu (je jí ale už 2 a čtvrt roku) a bylo to akorát.. ale viděla jsem tu i děti v chlupatkách a vestách a to už mi přišlo teda dost :00: když dnes nebude foukat tak pude ven určitě jen v triku. pro malé mimčo bych dala třeba body s krátkým a přesto triko s dlohým rukávem, které když bude fakt hic sundáš a do tašky ještě mikču pro jistotu..

no záleží,kde bydlíte-tady u nás bylo včera odpoledne na sluníčku 40 stupňů :00: a večer v sedm ještě dvacet :) malej (2,5 roku) byl spařenej v lehkých teplácích a triku s krátkým rukávem :) Ale četla jsem včera,že někdo dává ještě punčochy :00: :00: takže je to asi různé :) ono teda v tom kočáru je vedro větší,mimča tady včera jezdili v body s dlouhým rukávem,dlouhých kalhotech a ponožkách.Do tašky bych vzala mikču a lehkou deku :)

Ahoj, malýmu je 8m - dávám lehké kalhoty, body s dlouhým, na to triko s krátkým a lehkou deku - jako teď v těch teplech.
Ve středu ještě bylo docela chladno, tak jsem dala teplejší kalhoty a přidala mikinu ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka