Úřady mě tradičně zklamaly

26.04.2012

Vcera jsem byla vybehavat pridavky. Neprijemna zenska u informaci me odpalkovala se slovy, ze na UP se hlasit nemuzu, protoze jsem matka a tudiz nemuzu pracovat. Coz je logicke, ale kdo za me tim padem bude hradit pojisteni a kam se mam hlasit to mi nerekla. Nakonec jsem po hodine a pul cekani mezi dalsima matkama zapadla do kancelare k te snad nejvetsi koze na uradu. Absolutne si s mym pripadem nevedela rady. Pak mi dala jakychsi osm formularu s tim, ze to musim podat do konce mesice, jinak nic nedostanu. A do te doby jeste pry musim dodat najemni smlouvu na moje jmeno (hahaha to je dobry asi me neposlouchala, kdyz jsem rekla, ze bydlim u matky a ze tu jsem par dni-pry me ale uz matka musela nahlasit na sluzby). Pak po me chteji dukaz o tom, ze s NIM uz nebydlim (na dotaz jaky dukaz mi rekla, ze nevi, proste nejaky dukaz). Spoustu dalsich dokladu, ktere ani nemam a jsou naprosto nesmyslne a jako bonus vsude musi byt jeho podpis. A jako tresinka na dortu-musi vyplnit a podat danove priznani. Neskutecne. Tak ja ji rikam, ze nevim, kde je, podle poslednich zprav si jel hledat praci kamsi k Londynu a ona proste nepolevi a tvrdi, ze bez jeho podpisu (protoze je uveden v r.l.), pry nic nedostanu!!!! Tak jsem tedy vyplnila formulare a sepsala dve cestna prohlaseni. Jedno podepsane mou matkou o tom, ze tu prechodne bydlim a neexistuje najemni smlouva na me jmeno, kdyz tu bydlim jen docasne a druhe podepsane mnou, kde potvrzuji, ze s nim nebydlim, ze s nim nejsem v kontaktu a ze zkratka nemam jak zajistit podpisy na tech dokumentech. Myslim, ze jim stejne stacit nebude. Desi me predstava, ze nedostanu nic, ani rodicak, proste nic. Mate s podobnou situaci nektera zkusenost?:(

máš trvalou adresu v čechach?Nebo aspon u mamči?Co jsem četla,pravo na rodičak ma každy.Tj myslim 3800 měsične,i ty co si neplatily socialni v čechach.Oni si taky vetšinou uřednice nevi rady,když nekdo pracoval v czine atd.byt tebou,hledam na netu.Ja jsem se dozvěděla hodně věci a jen to hod do googlu.
Pokud od tebe chtěji podpis tveho přitele,tak to tam podškrabni za něho a uhraj že nemuže na uřad,aby neměly jak porovnat,jaky maji podpis.Nebo podobně jako on. :///: Hlavně se nedej a hold na kozy uřednice si někdy zvyš hlas a nebo otevři pusu,ono to bohužel pak funguje vždy a všechno. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka