chtěla bych rodit normálně nechají mě přenášet?

25.04.2012

Ahojky holky ve čtvrtek budu ve 39tt a chtěla jsem se zeptat první těhu jsem šla na císaře tet bych chtěla rodit normálně proto chci rodit jinde v HK a chtěla jsem se zeptat jestli oni pomáhají abych porodila normálně nebo nechávají přenášet ikdyž bych nechtěla císařem a jak to teda je?A mužou mě kdyžtak vyvolat porod ikdyž chci rodit normálně?Děkuji jestli měl někdo takový porod tak když tak písněte děkuji moc

Kliknutím vložíte smajlíky:

jsem po císaři, teď v neděli mám termín, rodit budu v Č:Krumlově a přenášet mě nechají, 8. den po termínu prý porod šetrně vyvolají :a:

ahoj v Třebíči po císaři nechají přenášet týden (samozřejmě,že dle stavu maminy a miminka), můj dr. mi sliboval,ž e by mě nechal i 10dní. pokud se porod nerozjede sám, tak ho vyvolávají, ale prý šetrně a při sebemenším problému jdou dělat dalšího císaře.
sama jsem přenášela týden, porod se rozběhl sám od sebe

ahojky,co vím,tak každá porodnice to má úplně jinak :) U nás v Plzni se třeba nesmí porod vyvolávat a nesmí se přenášet-teda nechají tě 1-2 dny po termínu,ale už v nemocnici,kde tě hlídají a víc moc nenechávají.Kdyžtak se rodí automaticky císařem znovu-mám čerstvou zkušenost od kamarádky,která to nakonec stihla s tím jedním dnem přenášení,ale hrozili jí už císařem,pokuď se to nerozjede :) ale zase,co jsem tady vyčetla,tak každá porodnice to má trošku jinak :) někde dokonce i vyvolávají a nebo nechávají přenášet déle :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka