Doktoři opět zklamali...

24.04.2012

Milý těhu deníčku,
dnešek měl být tak krásný den... ale né, všechno je jinak.

Tak strašně moc jsem se těšila, že konečně uvidím to malé štěstíčko, co mi pomalu roste v bříšku... tak hrozně moc jsem chtěla vědět, jak dobře se mu daří... A zas nic...

Do nemocnice jsme dojeli, doktor mi pojezdil asi 2 minuty sonem po břichu, kdy já jsem neviděla ani prd ... ani manžel nic neviděl a bylo po vyšetření... :( Nic nám neřekl, jen že nejspíš máme srdíčko dobrý :? Všichni mi tvrdili, že se bude jednat o velikej UTZ, kde se bude měřit mimčo, kontrolovat orgány a tak... a hoviš !

Tak uvidíme, jestli mi ten velkej UTZ udělá ve čtvrtek Dr. na gyndě nebo nic... každopádně se už nebudu těšit, protože pak jsem vždycky tak zklamaná z toho, jak mě ti doktoři odbudou, že dnes jsem to už nevydržela a plakala a plakala jak malá :r: :r: :r: :r:

Všechny budoucí maminy okolo mě mají hromadu krásných foteček z UTZ a krásný zážitky od doktorů a nás jaksi všichni doktoři kašlou... nevím proč :(

Holky, já vím, že to jsou malý věci a že jsem prdlá, když si z toho dělám hlavu, ale dneska mě to fakt tak zklamalo, že jsem řvala jak děcko, kterýmu dali přes prcinu... Doma jsem se vybrečela manželovi na rameno, a usnula jsem jak zabitá :s: No, navíc mě dnes prďouš ani nekopl, takže mi to připadlo, že se se mnou nebaví :s: Ale už je mi líp... uvidíme co v ten čtvrtek... ale snad nás zase doktorka neodbude...

Jéžiš, já jsem fakt prásklá do palice asi, když řvu i kvůli takovýmto věcem... :s:

:h: Holky moc díky za pochopení... hodně mi tu pomáháte :€s€:
Po tom, co jsem se tu s tím svým "hrozným trápením" :s: svěřila, začla jsem se přehrabovat ve věcičkách pro mimi a přestala se litovat... no a kuk... malý začlo zase komunikovat s mamčou :dance: Takže jsem si slíbila, že už se nebudu rozčilovat a trápit, protože to mimču asi fakt vadí :€s€: No a teď ležím u telky (manžel má noční) a užívám si pohyby :h: :€O:

Uvidím ve čtvrtek, co mi Dr. udělá... nechám to na ní, ona by měla vědět :one: a kulíšek mi sám říká, že je všechno v pořádku... :€s€: Ale vidět bych ho stejně chtěla :s: :s:

Ještě jednou moc díky milé spolutěhulky :€O: mějte se krásně a užívejte jiný stav :s: :dance:

Ahoj to je fakt smutný jak dr. s těhulkama zachází.Já měla to samé.Jen jednu fotečku z 24tt a pak sem chtěla ve 32tt a řekla mi suše že mi je velké,že stejně nic vidět nebude.Tak sem se naštvala a šla jsem si pro fotečku k jinému dr a ten mi jí s láskou udělal a ještě jednu zdarma jakože na vánoce :s: tak sem byla štastná jak blecha,Když zajdeš za jakýmmkoliv dr že chceš jen foto tak ti ji za běžný poplatek udělá :a:

Ahojky,
tak já jsem na tom dost podobně, miminko na utz jsem neviděla už ani nepamatuju.. Na poslední poradně mi dr. vůbec utz nedělala, jen mu poslechla srdíčko takovým ručním monitorem, a když jsem jí říkala, že bych chtěla fotku z utz, tak mi řekla, že teď je ještě doba, kdy stejně není nic moc vidět, ať si počkám... minulé podnělí jsem byla na mimořádné kontrole (měla jsem virozu, horečky, tak mi moje praktická dr.doporučila kontrolu na gyndě), a proběhlo to samé. Přitom dr. musí být jasné, že každá mamina se na poradny těší, že chce mimčo vidět na utz, že se chce přesvědčit, že je vše ok, že miminko roste a že má všechno co má mít.. velký utz mě teprve čeká 7.5., tak se těším jak malý dítě, že už se konečně taky dozvíme, co v bříšku tentokrát nosím.. předtím mám ještě poradnu 3.5., tak jsem zvědavá, jak se doktorka zachová, ale předpokládám, že mi utz neudělá s odůvodněním, že za pár dní jdu do nemocnice.. :n:
:a:

Nebaví se s tebou Maci, protože nemá rád, když jsi smutná :h:
Doktor asi neměl svůj den, že byl takový rychlý a odměřený. Držím palec, ať je ve čtvrtek lépe a tvůj dr. se ti dostatečně věnuje :-) A víš co, tak si o ten pořádný UTZ řekni, beztak se má ve druhém trim. dělat stejný UTZ jako ve 12. týdnu, tak máš argument :-)

ty jo,se nedivím mě by to taky mrzelo.no já jsem se nikdy s tímhle nesetkala.dnes jsme byli na velkém utz a prcka jsme viděli aspoň tak 20 minut.a když se nějak vypla na chvilku obrazovka na kterou jsem koukala tak se doktor tvářil jaká to je tragédie že jsme mimi minutku neviděli :s: nevím ale zkus se asik ozvat a říct že chceš mimi pořádně vidět a hned ze startu řekni že chceš fotku. :a: a pohlaď :€O:

ahojky...a kam chodíš k dr.? já jsem drzá,takže když mi dr. ze začátku těhu neukazoval nic,tak jsem mu prostě řekla,že chci taky aby mi ukazoval na co kouká:) a od tý doby vždy vše ukazoval a pokaždý jak sem šla na utz,tak jsem všem hlásila hned,že chci fotku:) a proto máme hromadu foteček:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky