Sandálky s otevřenou nebo plnou špičkou - 22 měsíců

24.04.2012

Chci se s vámi poradit, synovi je 21 měsíců, za chvilku už budu kupovat sandálky (první). Už vím jakou značku, vím si rady s velikostí, ale nevím, jestli s otevřenou špičkou a nebo aby měly přes prstíky taky pruh kůže, aby si případně neodřel nožičky např. na odrážedle :? Jaké máte zkušenosti? :a: :a: Děkuji

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, pro syna jsem měla oboje - ty uzavřené jsem kupovala a ty otevřené jsme dostali. No a malej ty otevřené vůbec nechtěl nosit :n: On toho vždycky víc nalítal po terénu než po chodníku, tak si asi okopával prsty :s: Taky mi přijde, že ty větrací, ale ne s volnou špičkou, jsou univerzálnější ohledně počasí.

Já jsem pro uzavřenou špičku. Dcerce je 29 měsíců a i na letošní léto koupíme uzavřené sandálky. Když vidím její tenisky po měsíci používání, tak by mi těch jejích prstíků bylo fakt líto. :s: :s: :s:

to záleží na dítku, já třeba v tomhle věku už měla s otevřenou špičkou, ale patičku pořád pevnou a problémy s tím neměl, nezakopával, ba naopak je měl raději, protože se mu tak nepotila nožička.

Ahoj, já teda zkušenosti nemám :///: ale mám stejně starou dceru a už jsem jí sandálky koupila - s uzavřenou špičkou.

Tak já jsem pro uzavřenou,ale větrací,protože při otevřené může zakopnout a odře si prsty,nebo bude lítat a vleze mu tam kamínek,nebo něco a zarazí si ho do nožky,pro tak malý dítě to není ono s otevřenou špičkou :a:

Ahoj, takto malému dítku bych pořídila sandálky s uzavřenější špičkou. Mám pocit, že je to i lepší kvůli fixaci nožky. Synovi - 2,5 roku, plánujeme koupit taky takovéto, doteď takové v létě měl. Jen jestli ještě budou mít v jeho velikosti...(má velkou nožku)

pokud hodně jezdí na odrážedle, tak se určitě budou víc hodit s plnou špičkou. Pokud bude víc ťapací po svých, tak jsou lepší s otevřenou špičkou, přeci jen dětem se dost potí noha a ty otevřené lépe větrají. My jsme měli první sandálky v době, kdy synek ještě na odrážedle nejezdil, takže jsme měli otevřené

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka