Slunné ránečko přeji :-)

21.04.2008

Ahojik kocky tak jak jste se vyspaly?No ja docela dobre na to ze mam plnej nos :00: Copak mate v planu?Ja o pul 9 jedu do poradny pak hnedka na pasy.Tak jsem zvedava co my reknou.Jetli uz si mam vzit tasku a pripravit se a nebo si jeste tech 6 dni pockame na :||): aspon bude krasny pocasicko a to mi hnedka zvedne vzdycky naladu :qu:

dobré ráno i tobě Veru. jak jsi se měla u rodičů víkend počasi nic moc viď. vložila jsem ti do svého blogu fotečky našeho půjčeného pejska tak se můžeš kouknout. budu na tebe myslet co ti poví dr a na pásech

In reply to by sisina

Ahojik Soni je tak to se jdu hnedka kouknout na toho krasavce :qu: no prosimte me asi vcera odesla zatka ale nevim to jiste a hlavne od vcerejska potrebuju porad na velkou takze je jasny ze se to uz blizi hodne rychle.No uvidim co mi dneska reknou.Treba si me tam uz nechaji a uz budu mit mimi u sebe

Dobré ráno, tady nám taky svítí sluníčko. Škoda jen že o víkendu bylo hnusně a teď kdy zase chodíme do práce svítí sluníčko. V pátek jsem si to skvěle užila to volno, už bych si na to i zvykla. Ale dneska jsem opět naběhla do práce, ale už mi zbývá jen 7 pracovní dní, takže to už uteče a nějak to i přežiju. Tak ať Ti to na těch pásech dobře dopadne a máš brzy mimi u sebe.

In reply to by Helena

no jo na volno si clovek rychle zvykne :one: Ja si snad uz ani tedka neumim predstavit ze bych mela vstavat do prace a parit se tam kdyz je venku tak krasne :s: No a tech 7dni ti utece jako voda a pak se tam budes na ne chodit divat jak pracuji :c: dekuji no uz se nemuzu dockat co mi tam reknou :\x:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No jo uz se to krati.A nejhorsi je to cekani na neco co nevis kdy ma prijit :-D Tak na trni zase tak moc nejsem spis si hodne hlidam tu hlenovou zatku nebo kdy me praskne voda to je hrozny :00: u nas je uplne jasno to takhle nemohlo bejt i o vikendu?? No me prijde ze tam je docela teplicko vetram a zatim mi jeste neni ani zima :c:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka