dáváte ještě punčocháče?

22.04.2012

Zdravím a přeji krásný den. Venku je slunečno, ale celkem chladno a tak se chci zeptat, jestli ještě dáváte svým zlatíčkům punčocháče pod kalhoty /2.5 leté dítě/. Děkuju :///:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, tak punčocháče nedávám od té doby co jsou po ránu alespoň 3 nad nulou. Když bylo takto chladno tak malá měla zateplené kalhoty a podkolenky.

já je holkám ještě dávám. dám punčocháče a normální slabší tepláky. teď bývá okolo těch 12°C přes den, tak si myslím, že to je ještě unesou. :a:

ahojky,já teda nedávám,mám podkolenky a když je větší zima,tak podšité kalhoty,punčochy jsem zrušila už na začátku března :)

In reply to by lucininenka

PS: Jen tak mimo...už ti prcek papá a spinká? U nás už jedla, teď už zase začíná haprovat. Spaní celkem dobrý, jen se pořád odkopává a svléká, takže stejně chodím přikrývat a jsem vzhůru, i když spí. Nicméně už se nebudím kvůli ní extra. Teď kvůli malému... :)

In reply to by DenyPu

jo jo,jsou super,protože když sedne na kolo,tak se tepláky nebo kalhoty vytáhnou a čučeli mu z toho holé nohy :00: nedávno jsem koupila v Kauflandu dvoje za 50 korun a nemůžu si je vynachválit :) a ty bláho,malá už spí?Tak to je teda úspěch,nedávno jsem tu četla,jak jsi skoro upírka s gtěmi tvýmí nespavými dětmi :) tak aspoň nějaký posun k lepšímu :one: jinak teda náš jí střídavě-ostatně jako vždy,někdy sní všechno,jindy nic :00: teda až na bonbony a čokoládu,u toho se nestane,že by zbylo :s: a spí naštěstí už sám v postýlce celou noc a to už docela dlouho,jen ten vlastní pokoj budeme muset naučit,ale myslím,že si je nechám oba u sebe a až mladšímu bude rok,tak pomažou spolu :)

In reply to by lucininenka

U nás spí ve vlastním už dlouho. TO problém nebyl. Ale minule jsme se zasmáli. S manželem jsme měli chvilku před spaním pro sebe, kdy jsme ještě ani jeden neodpadl. Vrzala postel, tak jsme hledali správné místo a najednou se u postele ozvalo: "Neměli jste původně spát, ne?" - u postele stála malá s dekou a medvídkem. Chvíli stála a pak dodala: "Já se chci taky pomazlit.", a už jsme ji měli nakramařenou v posteli :s: Ona je pořád nespavec, ale někdy se mi poštěstí, že o tom nevím. Straší třeba hodinu, ale je v postýlce tiše. Zjistím to vždy jen, když ji chodím kontrolovat. Jinak má pořád noční můry, takže občas něco houká atp. Malý se budí od půlnoci tak 3x a já 6x, protože ho vracím do postýlky, takže žádné zázraky, ale lepší to každopádně je...Spím pořád tak 5-6 hod. celkem...Chodím spát totiž tak kolem půlnoci...dřív to nějak nezvládám... ;)

In reply to by lucininenka

U nás overal už většinou nechce. Svléká si ho. Jindy svlékne kalhoty od pyžama apod. Minule tu ale byla zima a dala jsem slabý overal a na to pyžamko. Prošlo to a zima jí nebyla. Ale jak říkám...je to potvora vyčůraná :s: Už si rozepne i knoflíky :)

In reply to by lucininenka

právě jeden si neuvědomila, dala ponožky a jak Ondra sedl na odrážedlo, tak hlásí - mami, fouká mi na nožičky :s: tak jsem valila zpátky pro podkolenky, jinak s jídlem - taky jak kdy, ale teda v posteli v pokojíčku furt nic moc, spí tam většinou jen přes den, v noci nechce, tak to jsem zvědavá, páč jak malá vyroste z kolíbky, tak bude potřebovat Ondrovu postýlku, tak nevím...

Holky, moc děkuju za hoooodně komentářů. Koukám, že se to dost liší. Vzala jsem si od každého něco. Naše malá se taky věčně válí po písku atp., tak zatím u nich taky zůstanu jako doteď - slabé punčochy a na to slabé kalhoty nebo tepláčky...Když bude mít silnější kalhoty, dostane podkolenky. Zítra je koupím... ;) Díky moc

už hodně dlouho, dávám mu podkolenky a riflíčky podšitý bavlnou, takže takový ty teplejší, malej lítá na motorce jak čert a byl by v punčocháčkách zpocený

ahoj, dávám oběma - jak čtyřleťák, tak dvouročka :-)
zatím jsem je nedala akorát jak byly ty větší tepla, ale teď mi přjide, že je venku chladno a když jdeme na zahardu, tak je dávám i když svítí sluníčko, protože se pořád válejí po zemi.
jo a teplota je u nás poslední dobou mezi 10-13

mame 2,5r pryc a davam slabe puncochy pod teplaky,vecne se vali po zemi nebo nekde sedi,pocasi je jeste zradne-aprilove
az budekolem tech 20 ve stinu tak pravidelne tak dam ponozky

Dávám punčochy když je venku pod deset stupňů,jak je víc,tak ne,už to mám asi měsíc odzkoušený a dobrý. Jo a je nám 27 měsíců :a:

Ahoj. Nám jsou 3 a včera jsem je nedala prvně, ale měla podklenky ;-). A přežili jsme to ve zdraví, takže už je asi taky nebudu dávat. :a:

Děkuju :a: Já tedy zatím dávám taky slabé punčochy a na to slabší kalhoty...Přijde mi, že když má jen ponožky, tak jí fouká na nohy :s: :s: :s: Asi dám nějaké delší ponožky... :)

Ahoj já dávám slabé bavlněné aspoň teda po ránu...odpoledne tepláčky na ven nebo zateplené co máme...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky