nevím co dělat připadám si hrozně

20.04.2012

Ahojky maminky,
jsem maminka dvou prcků. Mám 5 letého chlapečka a 4 měsíční dcerušku. Před dvěma týdny jsem zjistila, že jsem opět těhotná, ale nemám z toho vlbec radost. Jsem po 2 CS nepostupující porody a do 3 císaře se mi vůbec nechce. Za to můj muž plakal radostí. Já bych šla raději na potrat neumím si to představit bude to šílenost pokud si mimi nechám. malá je živel bude jí teprve 11 měsíců když se to narodí :-/ Vydím kolem sebe spoustu lidí co by dali cokoli za miminko snaží se co to jde a já? Nevím cítím se hrozně 24hod denně nad tím dumám. Co by jste dělaly vy? Finanční stránku řešit nemusím,ale mám strach!

no myslim ze nejsi prvni ktera otehulila po cisari tak brzy...
pokud si tehu tak skoc k dr at ti skoukne stav jizvy,pokud bude vse ok tak bych se nebala po 2 CS jdes na 99,99%znova na cisar-a ver z epodle aktualniho stavu ho udelaji v nejblizsim moznem terminu
ale kazdopadne to zalezi hlavne na tobe :h:

To je těžké rozhodování, sama jsem byla v podobné situaci. Já měla těhotenství kvůli zdrav. problémům zakázané celkově. Když jsem čekala syna, nutil mě Dr. do 12tt k přerušení. My ale s mužem dítě chtěli (proto jsme si ho ho udělali, předtím jsem 3x samovolně potratila), tak jsme bojovali. Změnili jsme doktora a společně se to úspěšně zvládlo. Když měl syn 8 měsíců zjistila jsem, že jsem opět těhotná (přes ochranu a navíc sex jen max.1-2x za měsíc!). Nyní jsem už na začátku 18tt a ikdyž od všech (včetně Dr.) poslouchám, že dělám chybu, že moc riskuju a že to zato nestojí, nelituju svého rozhodnutí. Jsem ráda, že jsem těhotná (problémů je teda plno zvláště po zdrav. stránce, to je pravda) a za sebe mohu říct, že bych své dítě nedala za žádných podmínek. Takže pokud jste po finanční stránce v pohodě a Dr. ti řekl, že to bude v pořádku a že vše zvládneš po zdrav. stránce, nevidím důvod, proč si dítě nenechat. Držím palce, ať se rozhodneš správně a nemusela svého rozhodnutí nikdy litovat :-).

Ahojky,tezko se radi, hlavne kvuli zdravotnimu stavu po cisari, ale jinak bych rekla, ze zvladnou se da vsechno.
Ja mam doma 4 mesicniho a zrovna pred mesicem jsem mela pocit, ze sem opet tehu - nebyla jsem - ale i pres pocatecni zdeseni,jsem se pak i na mrne a pupik zacala tesit. Zalezi na tom, jak se na to citis,ja jsem tedy zastancem,radsi to zkusit nez pak litovat.drzim moc palecky at vse dopadne,jak nejlepe to jde ;) :a:

Ahojky,
krapánek Tě chápu, mám holčičky od sebe o 14 měsíců, neplánovaně, a když jsem podruhé zjistila, že jsem opět těhu, měla jsem smíšené pocity. Přeji, ať rozhodneš správně, tak jak Ty si budeš přát, záleží jen na Tobě, jestliže manžel si miminko přeje, neřešila bych. :a:

Ahoj, já Ti taky napíšu, že záleží na Tobě a manželovi, na kom jiném, a je to těžké rozhodování, já bych do toho třeba osobně nešla po 2 SC a ještě malý odstup třetího dítěte od dcery, také nikdy třetí dítě nechci. Moje gynekoložka mi po první sekci vyloženě zakázala otěhotnět do 1 roku po ní, jinak, že prý bych musela také na revizi - já teda otěhotněla až po 3 letech a naštěstí potom rodila přirozeně:) moje mamka mi říkala, že byla také na potratu, protože si třetí dítě nemohli jednak dovolit a jednak už byla starší, takže ta to řešila třeba takto...no držím palce, ať se rozhodnete správně.....

A už jsi byla u dr? mě řekl dr. že pokud otěhotním do půl roku po druhém SC je to důvod pro ukončení těhotenství kvůli ohrožení mého zdraví.... po prvním, že by to prý až tak nevadilo, i když by to měli být min.2 roky, ale po druhém musím minimálně rok vydržet, kdybych chtěla otěhotnět

Ahojky,záleží jen na tobě.Je to těžké rozhodování.Moje máma šla na potrat před de mnou než jsem se narodila.Táta si miminko přál a mámě to nikdy neodpustil.Já se přiznám že bych si miminko nechala.Mám za sebou 2 nechtěné potraty a moc mě to zasáhlo.Ale opravdu záleží na tobě,ty víš jak se cítíš a jak to u vás doma funguje :)

In reply to by piškotek

Musím souhlasit. Moje máma byla na potratu dvakrát, jednou mimi nechtěla a podruhý se bála, že to už nezvládne, bylo jí 45 a do dneška počítá, kolik by dětem už bylo let. Mám za sebou jenom jeden císař, ale myslím, že když jsi zvládla dva, třetí dáš taky a manžel ti určitě bude oporou :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka