Jaké hry hrajete se skoro 3 letýma dětma?

20.04.2012

Ahoj holky, přemýšlím, čím zabavit malýho a jak ho zároveň něco naučit. Zkoušeli jsme domino, pexeso a hledání obrázků v knížce. Nemáte ještě nějaký nápad :) ?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj. U nás vede pexeso, černý petr, člověče. Jednu dobu ji bralo hodně puzzle, ale to už ji taky omrzelo. Jinak miluje knížky, takže to si listuje pořád.
Ale minulý týden jsem koukala na netu, a nechala jsem ji si tady zahrát online pexeso, a super, moc jí to bavilo a já si v klidu uklidila, a pak jsem tady narazila na obrázky a musela hledat, co je na nich špatně a až jsem koukala, kolik toho poznala. Tak přemýšlím taky o nějaké takové hře. :a:

A ještě hrajeme na schovávanou, ale to mi vždycky dopředu řekne, kde se schová :dance: :s: , ještě nechápe ten princip ;-).

In reply to by Barče

No, je to super. To se mi moc líbí. Sice si myslím, že by Elinka toho mohla poznat víc, ale alespoň si u toho pěkně povídáme proč tohle tam být nemá a k čemu se to používá. Děkuji

In reply to by Barče

Díky. Docela mi dalo zabrat to na těch stránkách najít. Už jsem si myslela, že to tam ani není. Až bude chvilka, tak to zkusíme. Teď se Elí dokoukala na pohádku a pádíme na hřiště :a:

u nás baví to domino,pexeso a puzzle teda moc ne... Moc ho taky baví chytré pero-takové interaktivní tabulky,kde hledá správné odpovědi a taky to člověče nezlob se pro nejmenší-mají hrací kostku s obrázky místo čísel :) Ale u toho vydrží tak jedno kolo (což náš teda u všeho :)) Pak má moc rád hraveuceni.cz ,tam se učí děsně rád,momentálně vedou písmenka a čísla,barvy už ho omrzely :)

U nás nejvíc letí puzzle všeho druhu, malé velké, sesype to všechno dohromady a skládá a skládá celý dni :s: už ji to drží rok :s:

U nás se ujaly puzzle,pexeso,malování...hlavně vodovky,tak už se těším,až ji šoupnu na balkon,bo ten borčus doma je hroznej :00: Jinak hodně čteme a ted letí modelování,ale to je to samé,pokud ji neobložím jak chlebíček,tak je plastelína všude,ale zase ji to zabaví na hodně dlouho :one: Jinak poznávání obrázku,činností,povolání,atd...malá je knihomol od malinka,takže to se ujme pokaždé a pak dětský počítač,kde poznává barvy,.tvary,...a co ji baví nejvíc,když muže listovat v letácích a poznávat :one: :dance: To se vždycky nařechtáme :///: Není to sice moc výchovné,ale zase je sranda :dance:

Hrajeme dětský člobrdo, dětskýho černýho petra, puzzle, lego, logické skládačky od genius. Teď šetřím na Logico primo,malá si s tím hrála ve školce na dni otevřených dveří a bavilo jí to. Akorát ta tabulka stojí 340 a karty do toho 219 kč takže šetřím a něco koupí babičky k narozeninám. Pak má takovou mozaiku- takové jakoby barevné špendlíky a zapíchává je do podložky,to jí taky baví. Na lednici má magnetický dřevěný tvary a staví si z nich domečky,u toho taky vydrží dlouho

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka