prujem v tehotenstvi

16.04.2012

Ahojky holky,jdu si pro radu.Okamzite po obede z niceho nic me zacalo strasne bolet bricho,hrozny bolesti,myslela jsem ze jde na me porod :00: No asi po pulhodine prujem jak blazen,litala jsem tam kazdou chvili,pak jsem jen sedela na zachode,bolesti porad,az ted asi 1,5h po prvnich bolestech je to lepsi.Trochu jsem se bala jestli takhle nezacina treba porod,sice uz jsem jednou rodila,ale bolesti trochu jiny.Myslite,ze to mimcu nijak neublizi?Co si na to muzu vzit?Jsem 35tt.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Opravdu to muze byt priprava na porod. Telo se cisti. Ja si pamatuju, jak jsem pred porodem prvni dcery rano sedela na zachode a nadavala si, ze jsem se tou pizzou nemela v noci cpat, ze by mi nebylo tak spatne. A jakmile se mi udelalo dobre, tak prisli kontrakce a uz jsme jeli...

ahoj, tak určitě si můžeš vzít smectu. Pít černej slabě oslazenej čaj. Já jsem toto měla u druhého těhu také. Vůbec jsem to nepřisuzovala k porodu protože jsem byla v 36+1tt. Jeden den jsem opravdu prokadila. Bylo to šílené :00: . Potom mi bylo naprosto skvěle. Druhej den jsem jela do porodky. Malá se narodila v 36+1tt. Ani jsem nepotřebovala kristýr. Sice mi ho PA dala, ale neměla jsem co kadit. Bylo to velké překvapení pro celou rodinu že se malá rozhodla přijít na svět dřív :///: .
Být tebou, tak počítám se vším. Je možné že se tvé tělo připravuje na porod :-)

In reply to by lussi

Ten ti neublíží jsou to vlastně jen koncentrovanější probiotika... a hlavně koukni kdy jste ho otevřeli on se musí do nějaké doby po otevření spotřebovat.... a nebo počkej jestli půjdeš na záchod ještě jednou pak si ho vem pokud už nepůjdeš nech to být...

jj, tak průjmem porod může úplně klidně začít. a i když teď nezačal, určitě budeš zase o něco víc otevřená, on i klystýr před porodem se dává i proto, aby to trochu popohnalo. zrovna dnes jsem to řešila s doktorem, taky jsem o víkendu lítala :a:

In reply to by lolka

Pane jo,tak to jsem zvedava co se ve stredu dozvim bolesti byli teda fakt velky,fakt jsem myslela ze se rozjizdi porod.Ty mas priblizne stejnej termin asi jak ja ze?Si pamatuju jak jsme si psal pri snazeni a meli jsme skoro nastejno dve carky :€O: Jj vim ze se klistyr dava aby se nejak uvolnilo vic mista tam dole nebo tak neco :s:

Ahoja ono se rika ze kdyz se telo pripravuje na porod muze prihnt i prujem , ja to tak mela taky, ctvrtek , patek sileny prujem, z patku na sobotu zacaly kontrakce, rano odjezd do porodky a v nedel se narodila mala , ale mozna si taky jen neco snedla a proste ti to nesedlo, kazdopadne drzim pesti at je to dobry :h:

In reply to by hipouseksousek

Dekuji za odpoved,ja prave kdysi neco takoveho cetla,ze nekomu porod zacal prujmem.Nevim no zaclo to proste behem chvilinky z niceho nic.Jidlo jsem mela stejne jak manzel tak uvidime jak bude jemu.Ve stredu jdu na gyndu tak jsem zvedava co mi povi.Jsem uz od 31tt otevrena na 1 prst.Radeji si dokoupim co je potreba do porodky :€s€:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka