achoj Kac.koo!!!!!!!!!!!!!

20.04.2008

Jakpak se máš??????????????? :k:
taky siś přišla počíst????????????

to víš, nebyla jsem tady přes týden. Zrovna koukám na malou Karinku od Michalky a mrkám na holky ze SM tak jsem klikla na Tebe...co píšeš a Ty hned o mě. Co Adrianka? Mě zase bolí záda....aaaaach jo.

In reply to by kac.kaa

já tady občas nakouknu. Já jsem zase nateklá. Adrianka je v klidu, sem tam se pohne, jen aby se neřeklo, vůbec to nevypadá, že by se jí chtělo ven. Uvidíme ve středu na kontrole :) :) :) :)

In reply to by fekiska

někdy řádí....to víš po tátovi :) nohy mi už taky otékají. Ale zatím to jde. Je to čím dál horší....nemůžu se ohnout, když se ohnu tak se nemůžu zvednout. V posteli jak se převracím, tak se musím vzbudit, sednout a teprve pak obrátit. Schody mi dělají problém. A co je nejhorší, hrozně jsem začala žárlit. Tom si z toho dělá ohromnou srandu.

In reply to by kac.kaa

Adrianka je asi taky po tatínkovi, kliďas, doufám, že jí to zůstane :s:
jojojo, s tím spaním a převrácením to znám, je to mazec, ale to musíš Kačenko vydržet, mě to taky štve, ale nedá se nic dělat :s: :s: :s: :s:
žárlit jó???? to přejde, uvidíš :k:

In reply to by fekiska

vždycky rozhoupu celou postel. :( S tím žárlením to štve i mě...připadám si škaredá, rozhodně jak mi říká, že jemu se pořád líbím a jsem sexy, tak teda nevím...s takovým pupkem? Každá ženská, i kdyby měla dvěstě kilo, tak je víc sexy než já....ale naštěstí mít takový pupík za tři měsíce nebudu, tak se sklidním. To se máš s tím tatínkem. Já budu mít doma dva raubíře. Tak se uvidíme ve čtvrtek. Nebo se tady z těch zad zblázním. Malou pohlaď i za Fífu...páááá holky a držte se.

In reply to by kac.kaa

ten můj si taky ze mě pořád dělá srandu, to neřeš
se podívej na mě a ty moje kilečka, já to prostě neřeším
malou jsem pohladila, zase spí, celý tatínek :s: :s: :s:
ok, uvidíme se ve čtvrtek
pozdravujeme Filípka ;)
pápá
a šup, ať ti Tom namasíruje zádíčka
:a: :a: :a: :a: :a:

In reply to by fekiska

ještě musím napsat, že ten můj kluk dneska zase škytal. Je to ochlasta po tátovi :///: :///: :///: Tobě by mohl namasírovat taťka nožky ne?? Ty jo....taky je asi Tomovi strčím, snad mě nevyžene. Tak páááá a kdyby něco písní. :a: :a: :k: :k: :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka