Dovolená v zahraničí - dítě zdarma - dejte tip

18.04.2012

Ahoj holky,

jen mě tak zajímá, jestli nějaká cestovka nabízí dovolenou u moře, kde by mělo slevu i dítě starší 2 let. S malou jsme letěli do Řecka, když jí byl rok a půl a tak měla vše zdarma a platili jsme jen 2x dospělou cenu. Teď máme děti necelý rok a 3 roky, tak by mě zajímalo, zda by malá někde platila nižší než plnou cenu, nebo už všude plnou jako my. Hodily by se nějaké konkrétní tipy. Děkuji :€s€:

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by Štěpula

ahoj, většinou když je jedno dítě zdarma tak jsou ceny pro dospělého šíleně vysoké. Můžu se zeptat na kolik vás zájezd vyšel? co jsem koukala na first tak by nás zájezd vyšel i s 1 dítětem zdarma a jedním dítětem platícím na 46tis a to do Bulharska s polopenzí na 12dní :00: . Když teď koukám na lasty, tak nás vyjde ten samej hotel na 37tis. Takže rozdíl 10tis a to jsme 4 platící...

In reply to by JaMiOn

Ahojky, já mám trošku větší nároky a jezdím jen do hotelů se 4*. Třeba loni jsme měli first a co jsem potom sledovala lasty tak rozhodně nebyli levnější. Ale asi jak u kterého hotelu. Vím, že bych sehnala něco levnějšího, ale z některých nároků prostě neslevím.

Tak to se s dovolením trochu přivtírnu,mám tříletou dceru,chceme k moři kvůli její mu ekzému,ale fakt nechci platit za ní plnou taxu,takže jsem sama zvědavá,co nám tu kdo poradí. :a: :a:

ahoj, tak dítě na přistýlce neplatí stejnou cenu jako dospělí. Většinou je cena o 2-3 tisíce nižší někde i o více. Zkus se mrknout na alexandrii a do vyhledavače se odklikni akce dítě zdarma. Dobré akce má i firo tour. Nebo se můžeš mrknout na Invia.cz a tam si také do vyhledavače můžeš zařadit akci dítě zdarma.
Já nejraději chodim do cestovek osobně. Pokaždé jsem tam koupila zájezd levnější než je uváděno na netu a kolikrát se ani zájezd za ty peníze na net nedostal. DO cestovky jim totiž chodí fax s aktuální nabídkou a většinou jsou tyto nabídky nabízeny známým a nebo klientům, kteří přijdou do CK nebo cestovní agentury osobně :-). Těch akčních cen je totiž strašně málo-myslim těch co opravdu zato stojí.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka