Když není MS a test je negativní

17.04.2012

Ahoj,
vím, že už to tu bylo asi milionkrát, ale přesto se ptám - 12.4. měla být MS, jen jsem trošku zašpinila a nic. Test negativní. Prosím, za jak dlouho ho mám zopakovat? Díky :)

Kliknutím vložíte smajlíky:
irena1111

zkus si koupit GS Mamatest, je hodně citlivej, pokud nic neukáže tak myslím že to těhotenství nebude, já teď měla zpoždění skoro tři týdny, můžou to být rozhozené hormony

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak se mám objednat na gyndu? Nebo tam rovnou skáknout? A budu platit za to, že si odběr krve vyžádám sama? A stejně se čeká ne? Mě první těhu zjistila Dr. na běžné kontrole a už jsem byla v 4.tt, MS jsem nemela,ale bolelo me bricho jako kazdy PMS tak jsem si myslela za kazdym dnem uz proste musi byt...
Jsem nervozni :-) Rada bych // :€O:

In reply to by --Lucia--

No jak je to s placenim nevim. Muzes zajit k mudr a uvidis co ti rekne. Takhle brzo asi jinak nez z krve nemas u mudr sanci.
Ja mela nepravidlnou MS a tak kdyz jsem to uz ponekolikate nedostala ( a vzdy predtim jsem naklusala k mudr s tim, ze to nemam, test neg a ja jdu kdyby nahodou, tak jsem fasla injekci na vyvolani a ve srande recene babo co sem zase lezes). tak tentokrat jsem se na to vykaslala s tim, ze kdyz to nedostanu ani druhy mesic tak teprve zacnu plasit :) Akorat jsem si udelala test, ten byl neg tak jsem byla klidna... A nakonec to vyslo :)
Drzim ti palce, aby ti to vyslo.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky