ahojky :-)

24.10.2007

ahoj, nebyla jsem tu pomalu celý týden, protože nám nešel internet :-((( ale už jsme přešli na jiný net a je to úplně supr :-) tedy zatím. Vůbec nestíhám tu rychlost, před tím jsme museli čekat než se stránky načetly ale teď ani nemrknu a je to :-))) Náš malý se teď pořádně rozhýbal, ráno mě budí ranní rozcvičkou (dneska to vypadalo, že místo rozvičky si dělá diskotéku a tancuje) v noci mě taky nenechá moc spát a přes den je taky aktivní víc než je mi milé, ale nevadí mi to :-) Občas mi připadá že vůbec nespinká. Hlavně když se trefí do močáku, to pak sotva stíhám, ale za nic bych neměnila :-)

In reply to by miky

jo a ještě moje kamarádka v úterý porodila zdravého chlapečka :-)) jen dost trpěla :-( je droboučká a malý měl 53cm a vážil 3,8kg. Rodila 8 hodin, ale porod jí museli vyvolávat protože už pár dní přenášela. Ale už to má za sebou a je strááášně štastná :-)))

In reply to by miky

doktoři jí chválili, že na prvorodičku to zvládla skvěle, jen malý měl moc velkou hlavičku a museli jí dvakrát nastřihávat. Na jednu stranu jí závidím a přeju, že už může malého chovat a kojit atd :-), ale na druhou se toho strašně začínám bát :-( čeká nás to všechny, ale jak se to blíží tím víc na to myslím :-(

In reply to by miky

novinky jsem se spíš dozvěděla já z těchto stránek :-))) vlastně něco bych měla :-( strašn mě začala pálit žáha, pálila mě i dřív ale teď mi už nepomáhá snad nic, ani Renie ani mléko, jsem už z toho zoufalá :-( Ale malý se má asi dobře, protože opravdu dooost kope :-))

In reply to by janinka

Nooo vydíš tak hl.jak se má mimísek dobře chi.Kamarádku taky už v pokročilejším stadiu strašně pálela žáha dost si na to stěžovala a mám dojem,že už jí taky nic neppomáhalo.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka