bolest zoubků - co pomáhá?

14.10.2010

ahoj holky, malé se prořezávají další zuby a furt pláče. Nechci do ní cpát pořád Nurofen. Co dáváte dětem vy? Jo a jak vám když tak děti snášejí zavádění čípků? Malá u toho vždy řve, jak kdyby ji na nože brali :-(

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já dávala homeopatika chamomila vulgaris ch30. nesmí přijít do styku s kovem,pozor na to,rozpustit na plastové lžičce dvě kuličky v trošce vody a podat. Nejlépe deset minut před a po nejíst a nepít. Můžeš opakovat po hodině dokud se nesklidní,nejde tím předávkovat. Používám i jiná homeopatika,třeba na rýmu a jak jsem tomu nevěřila,tak teď na ně nedám dopustit :a:

In reply to by jajinka.k.x

ahoj, no je pravda, ze ja taky davam Nurofen. Ten je asi nejlepsi. Jinak co se tyce kousatek tak jsou nanic, rptoze si je dite nestrci kam potrebuje, protoze jsou velke. a to asi proto, aby je nespolklo. Calgel nam vubec nepomahal...tak nevim ci bych radila. Snad, jen vydrzet!

Nám teda zabral jedině nurofenový čípek. Calgel vůbec. Když se dává nurofen jenom jednou denně, tak se může i více dní. Jiné to je, když má horečku a musí se podávat častěji.

Ahoj, tak me se z Nurofenu pozvracela, takze kdyz je jooo zle, tak davam paralen čípky a neřve u mi u toho teda vůbec. Nám pomáhá Mundisal gel z lékárny na oteklý dásně, nebo jí dám očištěnou mrkev z ledničky - oškrábanou - ona ji cucá, kouše do ní a i jí to chladí a je to sladký.. Nebo jí můžeš zkusit dát dětský kartáček na zuby, ať do něj hryže a masíruje si to.. Hlavně držím palce, ať je má brzy venku a moc se netrápí.. Pa pa

Ahoj, když malé rostly první zoubky, dávala jsem jí sirup Panadol, který jí vždy sklidnil a ona v pohodě usnula. Teď když se jí prořezávají další (13 měs.), tak dávám čípky taky Panadol a úplně v pohodě. Nemá třeba tvoje dcerka menší dirku v zadečku? nebo jaké dáváš čípky? třeba mají jiný tvar nebo co já vím :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka