AHOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ:-)

20.04.2008

Přeji krásnou i když venku zamračenou neděli všem.Tak jakpak se máme?A co mimískové?Já se mám docela fajn malutká je zatím hodnoučká.Jen se bobek oprudila anevím z čeho.Na jip a opn měla ty samé plenky co ted a nebyla opruzena a to jí dost často přebaluju tak nevím uvidím co na to řekne dr.jak příjde zítra nebo pozítří.Používáme bepanthen a ani ten to nezhojí.Nevím jestli to není i třeba tím,že dost kakaá chi.Snad se to nebude zhoršovat.Zachvíly se chystám převlíknout pelíšky ne že by se mi jako chtelo.Jinak holky co už mají mimísky kolik vám prcátko zpapkalo ve 14dnech?Jako kolik ml?Děkuji

Miky ahooooj,já jsem spokojená s fialovýma Tesco plínkama a teď zkouším i ty z Rosmana.Jinak dr říkala,že má za týden přibrat cca 150g a to je vš,co vím.Jak se jinak daří?

ahojky, taky resime opruzeninu. V poradne nam na to dali rybilku a bylo to jeste horsi, tak jsme zpet u bepanthenu. Neni to idealni, ale je to lepsi. Navic ho pri kazdem prebaleni omyju zinkou. Ve 14 dnech me zpapal mezi 80 - 120ml jak kdy. Ted mu je 22 dni a vcera si bral 120-160ml. Dneska jsem se nastvala a snazim se skoncit s lahvema a pumpou a kojim ho, tak tu prave resim jak poznam ze ma dost.

tak jak se vám daří, teda kromě bolavého zadečku? Ty se máš, že už máš tu svou prdelku u sebe :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka