Kojení a blinkání :(( pomoooc :((

15.04.2012

Maminečky, zase mám dotázek :?
Malej bude mít 2 měsíce, plně kojíme..občas má problém s říháním, prostě nekrkne a ublinkne..někdy nekrkne a je to ok ale někdy to mlíčko vyteče..poslední 2 dny mi ale cca ob jedno kojení vyhodí snad celou dávku..vždycky, když ho zvedám na krkání, tak to už nestihnu a letí to ven..měli to i vaše miminka a co se s tím dá dělat? Myslíte, že ho mám třeba dávat na říhnutí dřív? Jinak se mi zdá, že je v pohodě, jen po kojení moc pláčeme, asi bříško,,jestli je to ono, když se napíná, jak struna - prdíky?
Děkuji za vaše cenné rady :k: :k: :k:

Ahoj, moje malá taky ublinkává. Když jí byly ty dva měsíce tak úplně hltala a pak když jsem jí chtěla dát na odříhnuti, tak se mi při zvedáni taky často poblinkávala. Ona se mi přejídala tak to šlo ven. Dost pomohlo, když jsem jí dávala odříhnout během kojení. Teď jí jsou 3 měsíce, už tak nehltá a taky míň blinká, spíš už jen vyjímečně, když třeba dlouho spí po procházce tak pak se nemůže dojíst a to blinká. Chce to vyzkoušet ale určitě to přejde. Prej do příkrmu je to normálni. Hlavně že krásně přibírá a je v pohodě :a:

Ahoj náš malý také hodně ublinkával, ale po čase to odeznělo samo, i když nám dr. doporučovala i nějaké mlíčko proti ublinkávání..je určeno teda spíš k umělé výživě,( http://www.feedo.cz/shop/nestle-beba-ar-kojenecke-mleko-proti-ublinkava… ) ale dr. nám vysvětlovala, že to jde i nějak přidat před kojením do mateřského mléka, to bys ale musela napřed odstříkat a smíchat to s tím....(my to ale nepoužili a je to už nějaký čas, pokud by si to ale chtěla vyzkoušet, zkus se přeptat u dr. ) ale zkus ještě chvíli vydržet, ono to určitě ustane...snad tě trochu povzbudím tím, že je nás s ublinkávajícími miminky opravdu hodně :a:

synek blinkal, dokud jsme nezačali s příkrmy. Nejmíň "nehod" měl v noci, kdy zásadně neodříhával. Přes den, i když si odříhl, blinkal klidně i hodinku po nakojení

Ahoj tak my to blinkání máme taky od narození a je nám 3 měsíce.Taky sem to tu řešila.Naše dr. říká pokad přibírá tak se nemám vzrušovat že to do roka vymizí,akorát na krkání sem si ho vždycky přikládala bříškem na sebe a poslední měsíc mi vždycky začne hodně plakat tak musí být otočený a je v pohodě.A v noci nekrká už vůbe,ale to neblinká jen přes den.Takže se neboj my blinkáme každé koj.a na prdíky nám pomáhá nahřátý pecičkový polštář papa :€s€: :a:

Ahoj.. tak moje malá (6. týdnu) dělá to samé také po kojení vetšinou ublinkne někdy více někd mi přijde že celou dávku , někdy si říhne a zaroven se poblinká...prostě se přepije.. a přebitek jde ven protože vždy slyším jak hltá jak by jí to prso měl někdo sníst :D :-) Ptala jsme se doktora na to blinkání a říkal že je to normální některé děti jsou prostě blinkací.. a jinak taky někdy po kojení plače a je to bříško a prdíky no... vždy jí cvičím s nožkama mám takovy krem to se jmenuje PUPÍK a tím jí masíruju bříško , nosím na tygříka a musím říct že upěch zaručen :)

In reply to by majkyyy

Ahojky a tím krémíkem jí masíruješ před nebo po kojení? Mám ho taky doma, masírovala jsem jen párkrát před..mám strach aby to zas nevyhodil, kdybych ho masírovala po kojení..zkusím mu dát častěji říhnout..on když si říhne, tak to je hrozná rana :00:

In reply to by veruveverka

tak to znám ty rany :D :) malé trvá třeba pul hodinky než si říhne a pak to stojí za to :)... jinak to dělám tak že jí dávám říhnou i během kojení :) to si myslím že také pomaha :) ... Masíruji bříško tím kremíkem až potom ne předtím :).. potom to má právě ten učinek předtím si myslím že to je zbytečné když se pak napapá a stejně by ho mohlo začít bolet :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka