proč nekouše?Proč nespinká?

13.04.2012

Ahojky holky mám na vás dvě otázky a snad my porádíte :)
1) Naše malá má necelých 13 měsíců papá tedy už vše prostě sem řekla,že od roka bude jist normalne tak sem tak udělala jenomže ona nekouše vůbec jídlo :( má 8 zubú jako pokovad ji dam sladkou sušenku nebo ty dětské křupky tak to kouše o sto šest ale prostě maso nekouše to děla jak se dáví a kusy jídla polyka zavre oci a spolkne to :( proč to dělá?jak jí to naučit kousat?

2)-spinkání večer:
Malá spí jedno denně po obédě je zvykla na přebalení a spinkání stím není problém :) ale ted vecer v 17:00 večeří a pak se koupe a vetšinou tak nejpozdeji v 18 :15 je uložená usne tak do 7 max do pul 8 a spi tedy spala celou noc ted se po pul hodine probere a proste nespi chce si hrat furt na hracky ukazuje a hrozna sranda :( musim ji uhoupat na ruce :(

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,malá se to naučí,moje se taky dusila a nevěděla,jak na to,neboj,ona na to přijde.Jinak pro ostatní,děti mají 20 zoubků,řezáky,špičáky a 4,5 jsou stoličky,takže kousat může normálně.U dospělých je to jinak-to jsou 4 a 5 tzv.premoláry,pak 6,7 a 8 jsou stoličky.Mojí malé jsou 2 roky a stále nemá 2.stoličky,kouše normálně vše.

přesně jak píší maminky,pokud má osm zubů,tak nemá stoličky a jima se právě mělní potrava,takže je to jasný. Malej měl zuby tak pozdě-první v deseti a půl měsících,takže jsem maso v jídle mixovala docela dlouho,hlavně hovězí,kuřecí jsem krájela na hrozně drobné kousíčky,zeleninu a ostatní jídlo rozmělnil dásínkama :a:

tak naše malý vylezl ve 13. měsících teprv první zoubek. Jídlo jsem musela mixovat až do 20 měsíců. Taky ho vůbec nekousala. Maso jsem do ní jinak nedostala. Jednou na to kousání určitě příjde. K tomu spinkání. Oni ty děti maj různá období a snad ji to zas přejde. Naše malá taky měla období, že najednou si chtěla pořád hrát a nebyla vůbec unavené. Nesměj o něco přijít... :///: Nebo ji zkusit dát spát o něco později.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka