Co jste kupovali k 2.narozeninám?

13.04.2012

Ahojky, vůbec nevím co koupit mojí holčičce k 2.narozeninám. Mám zatím jen panenku a dřevěné domino. Uvažovala jsem nad nějakou hrou, ale nevím co by bylo pro ni. Nebo i klidně i něco jiného, pokud to bude zajímavé ;) Budu ráda za každý váš nápad, děkuji :€s€:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Větší puzzle, modelínu, tabuli, duplo, vodovky, vláčky ikea. My to teda máme hned za sebou s vánocema, tak dostal ještě postel, povlečení, sedací vak.

Já budu kupovat malířský stojan z Ikea, ovoce a zeleninu taky tam, postel a výbavu do postele, odrážedlo možná, jak vyjdou peníze, chci pořádný :) Taky jí chci koupit na koukání pískomila, máme rády zvířátka, ale to mi doma neprojde :n: No a klasika, botičky a oblečení. I když to spíš proto, že musim :) A dobrý jsou ty voskovky na sklo, super tip :) Jo a Duplo, velkou zoo :) To i kdybych měla týden nejíst :D Ty jo, jsem se rozjela, hlavně ta postel tam udělá moc moc. Ale nedá se nic dělat, z postýlky háže šipky :(

Jojo, narozeniny naší slečny mám promyšlený na deset let dopředu :D Ono to stejně skončí u postele a stojanu, to ostatní jsou blbiny nebo věci, co se MUSÍ.

Synovi jsme kupovali odrážedo Yedoo too too. Dostal také pěnové puzzle o 12 a 24 částech (krtka) a od příbuzných dostal kostky s auty a velký traktor :)

My kupovali postel, tak dostala dcerka tu a výbavu do ní :-)
A protože je prosincová, tak "pořádné" dárky dostala k Vánocům - panenku Chou Chou a kočárek.

my máme kluka, tak je to trošku jiný, ale to lego u nás taky slaví úspěch :) Jinak u kamarádek, co mají dvouleté holčičky, tak vedou kočárky a kuchyňky

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka