Dnešní noc

20.04.2008

Ahoj holky. Tak se vám jdu "pochlubit" jakou jsme měla dnešní noc. Přítel byl na koncertě - hraje na bicí - že přijde pozdě, to jsem tušila. Byli mimo Prahu, u nás na chatě, pozval si je kamarád na narozky. Já zůstala doma, neb jsem nemocná.
No ve 2 ráno se vzbudím, že tu není, tak volám, jak jsou na tom, jeslti vůbec dorazí a jestli se jim něco nestalo v autě. Tak mi opileckým hlasem sděluje, že přijede tak za hodinku. Tak si zase v klidu usnu. Ve tři přijde, ani nezamíří do postele ale do obýváku na gauč. Si říkám, aspoň mi tu nebude smrdět.
Za chvíli slyším, jak zvrací...no kam, to vám snad ani říkat nebudu...samozřejmě že do dřezu, kde bylo nádobí, za chvíli znovu, pak do koupelny do umyvadla a završil to záchodem. Tak si říkám, no hlavně, že nepoblil tu novou sedačku...čuně jedno.
Pak slyším, jak je na záchodě už dlouho...nejspíš tam usnul, tak to neřeším a usnu taky, jak odešel asi po půl hodině ze záchodu, tak si jde lehnout zase do obýváku a tentokrát to sedačku už nezvládla :( Ještě jsem vstala a šla vytřít podlahu, neb vím, že on by to tu šmrdlal nějakým hadříkem a ráno by to tu smrdělo. Tak jsem si dala ve 4 ráno úklidovou četu, opláchla jsem i to nádobí ve dřezu a umyla dřez a on si spokojeně chrupkal. Gauč naštěstí nedopadl zase tak hrozně, až se probere, tak si to pěkně uklidí. No, takze jsem krapet nevyspala, protoze jsem pak zase nemohla usnout, prcek me kopal a ja byla rozjeta z uklidu. Nakonec jsem i s Belčou musela, protože páníček chrní...chlapi mizerní.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka