divný pocit v podbříšku...

09.04.2012

Ahoj děvčata...Předem Vám chci popřát hezké velikonoce a ať vás zadky moc nebolej ;) No a teď dotaz.V neděli-nejdéle dnes mi měla přijít MS,ale nic :) Nebývá mi moc dobře,ale to nějak neřeším.Jediné,co mě udivuje,je divný pocit v podbříšku...Za prvé se cítím tak nějak...jak to popsat,prostě "plně" a zadruhé mi tam,když to napíšu asi blbě,ale jinak nevím jakoby "probublábá".Nevím,jak to popsat jinak...:D Myslíte,že příjde MS a nebo že tak ějak mohu cítit uhnizďování vajíčka???Dneska by to byl 10 DPO.Díky za názory a vaše zkušennosti v otázce začínajícího těhotenství.Hezký den :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak držím palce ať ti to vyjde. Já u druhýho věděla že budu těhule hned po :sex: když jsem si spočítala že jsem 12.dc a běhěm dne mě začalo píchat v podbřišku a na vaječníku a několik maminek mi tu psalo že by se opravdu mohlo jednat o ovulaci. A postupně jsem cítila v podřišku různý tlaky, píchání, sem tam mi bylo divně atd. sice jen lehce, ale nakonec k mé radosti o nějakou dobu později mi test ukázal že skutečně nejsem paranoidní ale opravdu těhotná :€):

In reply to by Sašita

Ahojky, jsem tu nová, takže jen tak probrouzdávám diskuze a tak...držím ti pěsti, at ti to vyjde...já jsem dnes 43 den cyklu (normálně mám cyklus 25-30 dní) a pořád jsem to nedostala a pořád mi test vychází negativní. Znám ale spoustu případů, které byly těhu a testy měly všechny negativní...a naopak taky psoustu případů, kdy už den před MS byly testy pozitivní. Takže ti držím pěsti at se zadaří!!!

In reply to by bohy

Tak to tu tak nějak brouzdáme obě :D Já tu bejvala hodně při prvním těhu ale ted už se tady moc nevyznám,než vložím příspěvek do diskuze,tak mi to pěkně dlouho trvá :D To čekání je strašný,já jsem tak netpělivá,bych to potřebovala snad vědět hned po sexu,jestli se to chytlo a nebo ne :D Taky držím pěst,aby jsi byla těhu :one:

In reply to by Sašita

No já do ted ani nenašla, když se chci na něco zeptat, kam mám kliknout, abych mohla položit nový dotaz :) děkuju moc, snad se brzy zadaří... :€s€:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky