Dnešní noc

20.04.2008

Ahoj holky. Tak se vám jdu "pochlubit" jakou jsme měla dnešní noc. Přítel byl na koncertě - hraje na bicí - že přijde pozdě, to jsem tušila. Byli mimo Prahu, u nás na chatě, pozval si je kamarád na narozky. Já zůstala doma, neb jsem nemocná.
No ve 2 ráno se vzbudím, že tu není, tak volám, jak jsou na tom, jeslti vůbec dorazí a jestli se jim něco nestalo v autě. Tak mi opileckým hlasem sděluje, že přijede tak za hodinku. Tak si zase v klidu usnu. Ve tři přijde, ani nezamíří do postele ale do obýváku na gauč. Si říkám, aspoň mi tu nebude smrdět.
Za chvíli slyším, jak zvrací...no kam, to vám snad ani říkat nebudu...samozřejmě že do dřezu, kde bylo nádobí, za chvíli znovu, pak do koupelny do umyvadla a završil to záchodem. Tak si říkám, no hlavně, že nepoblil tu novou sedačku...čuně jedno.
Pak slyším, jak je na záchodě už dlouho...nejspíš tam usnul, tak to neřeším a usnu taky, jak odešel asi po půl hodině ze záchodu, tak si jde lehnout zase do obýváku a tentokrát to sedačku už nezvládla :( Ještě jsem vstala a šla vytřít podlahu, neb vím, že on by to tu šmrdlal nějakým hadříkem a ráno by to tu smrdělo. Tak jsem si dala ve 4 ráno úklidovou četu, opláchla jsem i to nádobí ve dřezu a umyla dřez a on si spokojeně chrupkal. Gauč naštěstí nedopadl zase tak hrozně, až se probere, tak si to pěkně uklidí. No, takze jsem krapet nevyspala, protoze jsem pak zase nemohla usnout, prcek me kopal a ja byla rozjeta z uklidu. Nakonec jsem i s Belčou musela, protože páníček chrní...chlapi mizerní.

tomu říkám noc :)
naštěstí mám Kryštůfka dobře vychovanýho a v noci mě nekope... snad mu ten rytmus vydrží i po narození :)

a úplně tě chápu, žes to šla uklízet... já měla vždycky tu smůlu, že jsem to byla já, kdo zvracel - ale na druhou stranu jsem to většinou tušila, že to přijde a měla kýbl u postýlky :)

už ani nevím, jaký to je... se opít a poblít :)

In reply to by Kytiii

ale můj drahý mi to v noci názorně ukázal :)
Mě prcek normálně v noci taky nebudí, ale jak jsem nemohla usnout, tak jsem ho cítila, jak tam řádí, asi se mu líbilo, jak řádil taťka... :s:

In reply to by Pechy

tak to jsi mě fakt pobavila... mě až syn objeví otcovu zahrádku s marihuanou a já je objevím v zeleném políčku s blaženými úsměvy, tak jim asi taky dám tečku mezi oči...

In reply to by Kytiii

tam s nima budou sedět i ten můj s tím mým v bříšku. Asi jim tam dáme tečky obě a půjdeme s těma batůžkama společně :) Stejně, já bydlela s kamarádkou a jak jsme si vyšly ve všem vstříc..soužití dvou holek s tím, že spolu nic nemají a jen si občas někde užijou je asi ideální :s: :s: Ještě o tom přeci jen popřemýšlím :qu: :qu:

In reply to by Pechy

tak až budeš hledat parťačku do dvojky, tak se ozvi :)
pídě mi začíná kroužit mezi střevy, asi se mu zase něco nelíbí... fakt nevím, co po mě ještě chce :)

Tak to je vesely, teda. :pig: jedno! Covece, ty mas naturu - obdivuju! Ja bych po nem asi neuklizela. .

In reply to by Anetka

to tady, tak to bych se ráno asi poblila a navíc by to mohlo ještě zničit tu podlahu...přeci jen ty kyseliny, nic moc. Hold jsem hodná ženuška a ten parchant pořád ještě spí, asi ho vyměním :spid:

Tak to byla noc teda :)...zvratky jsem uklízela jednou, protože mi ho bylo "líto", jak je mu chuďátkovi špatně...Teď bych mu to nechala pěkně "sežrat" a drhl by si to sám...No ale s jedním musím souhlasit - pak bych si to šla předrhnout sama, protože tuším, jak by to asi vypadalo...

In reply to by Zuzana.Picmouse

jenže on by to tu ošmrdlal já bych ráno vstala a poblila bych se z toho smradu. To jsem si raději napustila kýbl, dala do toho takový to voňavý na plovoucí podlahy a umyla jsem to, jinak bych se tu ráno zbláznila. Bude si drhnout, ale ten gauč. A když je takhle vožralej, tak tě stejně nevnímá, já mu to dám sežrat dneska :s:

In reply to by Zuzana.Picmouse

on ani neví, co se v noci stalo. Teď jsem mu to říkala a on, ty jsi na mě naštvaná? Tak mu říkám, ne, jen zoufalá a on proč? A já, že by se mohl třeba omluvit za tu noc, když jsem kvůli němu hodinu a půl nespala a ve 4 ráno jsem šla po něm uklízet zvratky a on prý..jé, tak děkuju, no vidíš co jsem všechno nezvládl a šel si zase lehnout.vvvrrrr haf haf, asi ho sežeru :dog: :spid: :spid:

In reply to by Zuzana.Picmouse

výš, ještě asi popřemýšlím o soužití s kamarádkou. Bydlela jsem takhle s kamarádkou 2 roky s tím, že nám tam chlapi chodili fakt jen na návštěvu a na spaní a bylo to supr. Ve všem jsme si vyšly vstříc, všechno klapalo, nehádaly jsme se a nikdo mi neblil na nový gauč :s: :s:

No, tak to jsi dobrá. Já bych mu hodila hadr na hlavu, ať si to jde uklidit. jak vidim nebo cetim zvratky, tak zvracim taky. Ten toho musel teda dát, když tolikrát zvracel. Mu bude dneska špatně, jestli jsi naštvaná, tak si pěkně bouchej hrncema apod. :s: Ať si to užije.
Nepochopim, že nepoznají, kdy mají dost. :n:

In reply to by terčula

neřeknu, taky se mi stalo párkrát, že jsem neodhadla, kdy je dost a pila a pila, ale sakra, je mu 28 a chlastá jak 18ti letej - tedy ne nějak pravidelně, ale prostě neumí si dát jedno dvě piva, když někam jde na nějakou takovou větší akci. V pátek měli taky koncert a to se vrátil úplně v pohodě, měl jedno pivo, ale včera to bylo zadara, oni to tam do nich lili, jako do kapely a takhle to dopadlo. To mi ještě brácha volal, že se s ním pohádala manželka, že se taky opila (byla to akce, kde byli i oni) a že se s ním v noci rozváděla a tak...takže to měli asi veselí :s:

In reply to by terčula

jen nemůžu spát, když tady dělá takovou rotiku a jsem ve střehu, aby se mu něco nestalo a aby to tady nezeblil celý :s: On naštěstí není žádný alkáč, ale někdy tedy neví, kde je konec. Jsem zvědavá, kdy ho to přejde...taťku :qu:

In reply to by Pechy

Právě že tyhle věci se bohužel nemění :-( Chlap se neponaučí, že nemá klapku a měl by přestat chlastat...Ale nechci ti brát naděje...

In reply to by Pavule

no když se mu to stane ráno, tak mi to ani nevadí, ale když se mu to stane, když je ještě opilý, tak to neví co dělá a je schopný u toho i spát a to se pak bojím, že se u toho udusí. Já to nechápu, mě se tohle nikdy nestalo, že bych se neprobudila a nesnažila se doběhnout na záchod. Je pravda, že já se snad nikdy nepozvracela z alkoholu..asi to nikdy nepochopím :)

In reply to by Pechy

Já se jednou takhle pozvracela v 16ti, poprvé a naposledy, co jsem pila whisku. A už vím, že to NIKDY nedám do pusy! A už se mi to nikdy nestalo a nestane!!!! My ženský to máme asi jinak no.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky