Coletto Austin 3 nebo jiná trojkolka do terénu??

06.04.2012

Zdravím maminky, ráda bych se zeptala, jaké máte zkušenosti s kočárkem Coletto austin 3? Potřebuji kočárek, aby se s ním dalo jezdit v pohodě po polní cestě a moc nedrncal, líbí se mi také ABC Design Rodeo...určitě bych chtěla trojkolku, ale nevím co vybrat, je toho tolik:-)
Moc děkuji za odpovědi

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já mám ,já mám :s:
A už se těším až ho za měsíc znovu vytáhnu ....
Bydlím na vesnici a v horách a super spokojenost ,kočárek zvládl jak terém v městě -dlaždičky ,tak terén v lese,lesní cesta ,les samotný ....u nás na vesnici je bud cesta -hlavní ,nebo cestičky takové tý polní a to se samýma dirama .....V poho jsme to zvládli.
Malý byl v kočárku do 18měs. pak už chtěl chodit spíše sám .Ale do těch 2 let jsem ho využivala na takové ty rychle přesuny a tak .
Má nafukovací kolečka ,obě korby otočné .po směru i proto směru jídzy ....hluboká korba hodně prostorná 82cm ,spotrovní verze taktéž.Krásně přistupný košík ...
Závadu jsme zatím neměli ani jednu .Pokud nepočítám že jsme píchli duši v lese .Ale tu jsme v poho vyměnili a jezdili dál .....
Pokud budeš chtít další info tak se klidně ptej :)

In reply to by lenacko

Děkuji moc, to jsi mě potěšila:-)Už jsem se rohodla, že ho koupíme. Ještě se chci zeptat, jak se kočár skládá, budu ho často vozit v autě, tak bych uvítala, dkyby to nebylo náročné na sundavání korbičky atd. Děkuju moc za info.

In reply to by alusaP

Skládát .já to zvládám jednou rukou :///: ...A potom co to zvládl i můj 3 letý syn ,s mou pomocí se ani nedivím :s: Na boku se zmačkne čudlík a zatlačí se rukojet dolu a kočík se složí sám bez námahy .
Korba i sporták se taky lehounce sundává ,je to opravdu hračka :)Jen se tam zase zmáčne páčka a korbu vytáhneš :)

mame Quinny Speedy-desihnove hodne podobny Coletu,ale sport.nastavba jde jen po smeru jizdy,coz mi vadi!jinak je super!;-)

In reply to by alusaP

nee.je vpohode!jezdime snim ina chate po lese-zmaknu toho snami vazne dost amusim rhct,ze konstrukce je pevna anevyviklana ani ted ato vnem voyime 2.dite!

myslim,ze svezeni bude stejne i s Coletem,al preci jen-Quinny bude kvalitnejsi avic vydrzi si myslim..aby se Coleto netvarilo jako sportovni kocarek do terenu,ale nebyl spise jen na ho.teren do mesta?!nevim,ja u tehkme levnejsich kociku nemam duveru co se kvality avydrze tyce!?

takze ja muzu Speedyho doporucit;-)..

zkušenosti s kočárkem nemám, my máme bébe confort hight track a maximální spokojenost. měla sme ho i na prvního synka..a teď v něm vozím druhého. Má otočnou sedačku - takže lze vozit po i proti směru jízdy, nafukovací kolečka zvládnou v pohodě jaký koliv terén, kočárek je vcelku lehký, dobře se s ním manipuluje, super tříkolka :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

peg perego gt3 má nafuk. kola a 3 druhy odpružení...Ten si budu pořizovat,už kdysy se mi líbil,pak jsem si koupila x-landra a sporťák mi nevyhovoval,takže půjdu do gt3 sporťáku

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No čtrkolku s otočnými předními jsem měla na první dcerku a děs běs..o colettu jsme četla, že do terénu je dobrej..mám dilema:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka