ABC design rodeo-do terénu??

03.04.2012

Ahoj,
moc se mi líbí tento kočárek, ale chci se zeptat těch , co s nim mají zkušenost, jestli je dobrý do terénu?Bydlím u lesa, polní cesta, tak aby moc nedrncal a dal se dobře ovládat. A ještě by mě zajímalo, jestli se dobře skládá, budu ho často vozit v autě?
Děkuji

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak já si ho ted pořídala na druhé mimi :)Jezdí se mi sním líp něž když jsem u první dcerky měla ti dvě kolečka u sebe ve předu :) Je krásně lehoučkej lehce se sním manipuluje :)Korbička je fakt prostorná a co se týká sportáku tak z toho mám trošičku strach :(Jako moje dvouletá dcerka se tam vleze to není problém,ale ta stříška při té polohovatelnosti je celkem na prd!!Ale tak snad se to bude dát nějak vyřešit!!Jinak co se týká toho koše pod kočárkem tak ten je obrovskej!! Ne jak píše paní níž ,že je malinkej!!Každopádně už se hrozně těším jak sním budu drandit venku :)

My máme cobru, je myslm stejný jako rodeo, je skvěle ovladatelný, jsme s ním hodně spokojeni. Ani o sporťáku neplatí komentáře pode mnou. Ovšem jestli ho chceš na každodenní ježdění do terénu, tak nedoporučuju. My jsme jezdili po lese, ale ne každý dem.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

taky se mi před 3 lety líbil,ten 3tec,ale chtěla jsem kočárek do terénu a u těchto kočárků jsem nenarazila na kladné hodnocení.Jako desing je naprosto krásnej,ale to bude asi vše...Pak jedině jezdit jen ve městě a to s novými chodníky...Sestřenka si ho teď objednala,tak jak ji příjde,chci ho omrknout ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky