PODVODNICE!!!!!

03.04.2012

Holky, máme tady další podvodnici- jmenuje se ŠÁRKA KOCOURKOVÁ, BYTEM PŘEROVSKÁ 139, RYCHLOV 76861, používá tato telefonní čísla- 774 316 377,608 636 951 a 775 467 710, prosím posílejte dál- moc ráda vyměňuje a nechává si posílat věci, které zaplatí pak a podobně, ale hraje na city, že je to taky matka s dítětem a ví jaký to je nemít peníze a okrádá právě nás...Já si naštěstí vše už prověřuji, než něco pošlu...a tady jsem ji našla: http://www.podvodnefirmy.cz/ZaN-Trade-sro-I%C4%8C-25368605-Vy%C5%A1kov-…

Kliknutím vložíte smajlíky:

Něco podobného se mně stalo teď na Aukru. Dotyčná si ode mě koupila 4ks oblečení po 1Kč (prostě nikdo nepřihazoval, tak to zůstalo na 1 koruně). Po 2 týdnech jsem jí poslala mail, že čekám platbu a ona že se moc omlouvá, že u nich řádí chřipka. Tak jsem počkala další 2 týdny a dnes jí poslala další mail. Údajně mi to zaplatila přes payU, přesto, že jsem ji žádala zaplatit přímo na můj účet. Žádné peníze nedorazily ani tam, ani tam. Ještě že jsem jí ten balík neodeslala dřív. Někdy to tak dělám. Z takových lidí je mně fakt zle. Já bych to svědomí neměla. A tady jde o blbých 60Kč.

No nevím, co k tomu dodat, je to smutné, je tady spousta maminek, co převrácí každou korunu a někteří , mají tu drzost ještě je okrást :? Potom chce někdo poctivý něco prodat a nemá šanci, hnus!!!!!!

Dobrý den,

jsem ráda, že jsem si zakoupila kočárek Verano Long, jelikož má nafukovací kola, je do terénu, má velký sporťák. Jsem opravdu mile překvapená, že i naše větší Anička má dostatek prostoru. Zakoupila jsem ho v Tuchlovicích v Batolátku a mohu všem jenom doporučit. Zvlášť spokojená jsem byla s obsluhou.
Hezký den všem maminkám :a:

Ludvíčková

jestli je přihlášená i na těchto stránkách?Asi jo,jinak bys to sem nedávala.Je to hnus!Bohužel v dnešní době normál.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky