pohyby 14tt???

02.04.2012

Ahoj holky..Asi jsu magooor , ale cekam 3ti dite..Od Patku mam pohyby...Takze 14+2..Je to mozne? Aspon 2-3krat za den to citim..:)

ahojky,já bych řekla,že to možné je.. já cítila malého od 16,nebo 17 týdne(divně mi napsali TP)..

ne je tomožné snad i normální já taky prcka cítím už od 13.tt ale to bylo jen lehtáníčko občas ale ted už je to silnější včera mělo mimi asi aktivní den a skoro celé odpoledne když jsem seděla u pc a zase hledala nějaký věci pro něj tak mě tam žduchal ale jen malinko

ahojky ,nemyslím,že bys byla magor ;) :D:D lehké kopkání cítím už zhruba z doby prvního screeníngu kdy jsem byla 13+1,dole v oblasti močáku když jsem byla nevyčuraná a to jsem prosím těhule poprvé takže .. ;) bublinky jsem necítila,rovnou jako když mě někdo zevnitř štouchá prstíčkem,smozřejmě to byla asi nožka :D :a:

Myslím, že můžeš, kdybych ti měla říkat, kdy ty bublinky cítím já...a to mám teprve druhý dítě, tak by mi to nikdo nevěřil. :€O:

In reply to by Babettka77

Já jsem první bublinky začala cítit kolem 10tt, ale jen tak jednou za čas a jen v klidu, ted už tak jednou denně bublinky cítím. A jsem si jistá, že to třeba nejsou střeva, ale nechci to někde říkat, protože je mi jasný, že by mi to všichni vymlouvali, že to je blbost. Ale já vím své...

Jistě že už to můžeš cítit. u prvního to bývá cítit okolo 18-20 týdne,další těhotenstí už to jde cítit dřív. Dítě kope cca od 14 týdne kdy už by to eventuelně šlo cítit. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka