Máte někdo zkušenost se společností Eurofit?

14.04.2011

Holky, mám takový dotaz.
Zajímalo by mě, jestli máte někdo zkušenost s firmou Eurofit. Nabízejí nějaké kuchyňské náčiní či co a prezentují se jako gastronomicko hotelová společnost, nebo tak nějak.
Volali nám, že prý na jejich předváděčkách dostane každý pozvaný poukaz na pobyt v termálech na Slovnesku zdarma a že to není podmíněné žádným nákupem ani ničím jiným.
Já těmhle firmám vůbec nevěřím a nikdy jsem se na nic takového nenechala nalákat, ale dneska mi volal i jednatel té společnosti pan Husák, že chce ověřit naší rezervaci, jestli zítra přijdem, a já se hned ptala v čem je zakopaný pes, a on že opravdu nemusíme nic kupovat, že je to pro ně reklama, že takhle několik míst nabízejí pro svou prezentaci.
Tak mi to vrtá v hlavě a nevím, jestli tam mám jít nebo ne. Určitě naletím na nějaký bulíky ://: Ale zase představa pobytu v termálech je lákavá a náhoda je blbec, co když to tak fakt je :#o:
Neznáte to někdo?

Já tyhlecty podvodníky úplně nesnáším, takže když jsem se dozvěděla, že mám doprovodit svoji maminku na předváděčku eurofitu, mohla jsem vyskočit z kůže. Ale upřímně - čekala jsem to horší. Nevím, jak to chodí běžně na těchto akcích, ale čekala jsem takový ten scénář, že nás zavřou do místnosti a nepustí, dokud si něco nekoupíme. Ale ve finále to bylo dost nevinné. Reklamní plky a ódy na samurajské meče a nejlepsí nádobí na světě jsem přetrpěla (Teleshopping v TV je stokrát horší), zblajzla večeři, co byla pro nás zdarma a vypadla. Maminka si vyzvedla poukaz do lázní, kvůli kterýmu jsem to celý absolvovala a byla spokojená. Co by člověk neudělal pro rodiče... Mimochodem, zajímavej článek o nich na idnesu: http://ona.idnes.cz/vyhrala-jsem-zajezd-aneb-jak-nenaletet-podvodnikum-…

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak to jsem přesně chtěla slyšet - teda číst :///: Ufff, díky, teď můžu jít klidně spát a nemusí mi v hlavě šrotovat co je to za kulišárnu a kam odložím dítě kvůli takové ptákovině :metal:
Díky moc :€m:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky