Znamená zmírnění těhotenských příznaků něco špatného?

02.04.2012

:a: Ahojky,
nadpis asi mluví sám za sebe. Jsem cca v pátém týdnu, zjistila jsem, že jsem těhotná minulý týden a na potvrzení k lékaři jdu po velikonocích. Nejsem zkušená, tak jsem možná trochu hysterická, ale - ted tři noci jsem nemohla pořádně spát, protože mě hodně bolela prsa, a dnes v noci nic. Docela dobře jsem se vyspala, a ráno se vyděsila, že mě až na nyní tradiční čurání, nic jiného nevzbudilo. Znamená zmírnění intenzity těhotenský příznaků něci špatného (smrt plodu, zamlklé těhotenství,...)? Nebo je to normální? Omlouvám se, jestli mám blbý dotaz, ale po roce a něco se nám zadařilo a já mám o dítě strach. Díky :h:

Kliknutím vložíte smajlíky:

tím se řídit nedá, já u prvního měla pořád něco, bolely prsa, nevolnosti, u druhého jen ty prsa a nevolnosti žádné, jsem si říkala paráda, no neobešlo mě to začaly asi až v 7. týdnu, pravidelně ráno a večer ...tak neboj, bolest prsou, čůraní není směrodatné ...

In reply to by Beky Lex

všechno bude jak si představuješ ... musíš být veselá, pozitivní aby mělo mimi pohodu, přece se nic neděje ne? žádné krvácení nic, tak proč se stresovat... :€s€:

Ahoj, vůbec! Já měla první těhotenství zamlklé a bylo mi blbě normálně, až na UZ doktor zjistil, že plod nežije , tak jsem se samozřejmě u dalšího strašně hlídala. Taky mě přestaly bolet prsa, tak jsem stresovala, ale bylo vše ok a za 2 týdny se mi rozjely takové nevolnosti, až jsem se divila.nemá cenu přemýšlet nad takovými věcmi, užívej si těhotenství a těš se na miminko!! :k:

Vůbec se takovými myšlenkami nezabývej. Já mám třeba naprosto opačnou zkušenost, trpěla jsem těhunevolnostmi i přesto, že naše mimi v té době už nežilo :(

Hlavně se nestresuj.. neboj se všechno je určitě v pořádku tím že se ti zmirnili příznaky těhu to fakt neznamená že je něco spatně :) ..Co by pak dělali ženy která nemají žádné příznaky těhu :dance: .. Hlavně klídek, nemysli na to že by vubec mělo být neco špatně mysli pozitivně :€s€: :a:

In reply to by vendy11

nestresovat se a dopřávat mu všechno, oč si žádá. Dokonce jsem pro klid i víckrát testovala (včera 50 jednotkovym testem a vyšly tam dálnice), a naposled dnes ráno ještě 20 jednotkovym, jestli je čárka silnější než když jsem testovala ve dve a měla v sobě čtyři litry vody :///: , naběhly tam hned taky dálnice, samozřejmě silnější, tak už jsem se zařekla, že na to kašlu a počkám k Dr. , ale je to těžké :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka