Můžu spát v těhotenství na bříšku ?

01.04.2012

Ahoj maminky !
Zajímal by mne váš názor... jsem v 16tt. a již dříve se nám pár pokusů nepovedlo, což vede pochopitelně k přílišné opatrnosti.
Možná také nevíte , kdy je vše v pořádku a kdy je čas si trochu zahysterčit.
Teď momentálně hledám odpověď , zda můžu ležet v těhotenství na břiše? Zdánlivě hloupá otázka, jenže odpověď mi nedal ani doktor.Pro mne je to nejpohodlnější poloha , kterou si teď ale odepírám , ikdyž mě to na to břícho stále táhne celou noc... Vím že mrňouska nemůžu pomačkat díky plodové vodě atd , ale stejně , je to zvláštní si na něj lehnout... :? Děku ju za názory

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak vzhledem k tomu,že i ve 13. týdnu mám stále zakloněnou dělohu :(,tak mi dnes doktor přímo doporučil spát na břiše,aby jsem jí napomohla ke sronání :) takže spát na bříšku klidně můžeš :)

ahoj, tak já jsem taky přichospáč :s: . V těhotenství jsem ale na břiše nespala. Ještě tak do cca 8tt to bylo dobrý. Ale potom už mi na bříšku vadila i guma od kalhot. Přitom jsem velké bříško neměla. To mi začalo růst až po 5měsíci těhu. Ale i tak jsem měla takový divný pocit. Ne bolest, ale prostě to bylo nepříjemné...

Jsem v 17. týdnu a ač vlastně nechci, tak na břicho se v noci stejně přetočím :D S první dcerkou jsem na břiše spala ještě pár dnů před porodem, samozřejmě teda řádně obložená polštáři, abych se na to břicho vůbec překulila. Dcerka se narodila jako krásné, zdravé miminko, takže pokud je ti tahle poloha při spaní příjemná, neboj se :-)

Ahoj,no já myslím taky,že pokud máš bříško malé nebo ještě žádné tak není problém.A později to už stejně nepůjde,tak si to užívej.Já měla vychytávku,když sem chtěla aspon na chvíli na břicho tak sem si nafoukla kruh na plavání dala do něj pupík :s: a bylo pohodlí hned a nic nikoho netlačilo. :s:

In reply to by anakonda

co já četla,tak by se naopak nemělo ve vyšších týdnech spát na zádech,protože velká děloha utlačuje dolní dutou žílu a brání tak průtoku krve k srdci... a u mě to tak fungovalo,jak jsem si lehla na záda,Lukymu se to přestalo líbit,začal kopat a na mě šli mdloby :00: ale někomu ani to nevadí,takže asi tak ;)

Maminky jste jedničky , víte víc než doktoři... Nebudem to ale říkat nahlas , beztak už má vláda v plánu šoupnout nás porodním bábám

irena1111

Ahoj, na břiše klidně spát můžeš, já spím nejraději taky na břiše a v těhu jsem přemýšlela jestli to mimču neublíží když se třeba v noc přetočím na břicho, ale příroda to sama zařídila tak že jak ti to bříško poroste tak to v té poloze na břiše bude nepohodlné takže si tak přestaneš lehat automaticky. Každopádně dokud to jde a je to pro tebe pohodlné tak klidně na bříšku lež

pokuď tě to nevadí,tak zcela určitě :) já při prvním těhu spala na břiše snad do 25. tdne,teď mám tedy větší bšíško než při prvním,začínám 13. týden a už je to někdy nepříjemné :( takže se řiď podle sebe,každá to máme jinak,ale jinak mimi to nijak nevadí,pokuď to nevadí tobě ;)

záleží na velikosti bříška, pokud ti v tom bříško nebrání, tak se nic neděje, ale dříve či později si stejně budeš muset najít jinou polohu, protože do konce těhu to určitě nepůjde ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka