Odůvodnění pro přijetí do MŠ

29.03.2012

Holky jdu si pro radu, co byste napsaly do kolonky Odůvodnění v přihlášce k docházce do mateřské školky?
Vhodný věk, potřeba dětského kolektivu??? CO dál??? :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, tak já jsem nic takového vyplňovat nemusela. Jen jsem vyplnila do kdy mám RP a kdy nastupuju do práce. Ale odůvodnění proč chci aby dítě nastoupilo do školky jsem fakt nevyplńovala. Ani před 3 lety kdy šel do školky Ondra...
pokud bych toto vyplňovala, tak bych uvedla: nástup do zaměstnání, zařazení dítěte do dětského kolektivu

In reply to by klubko

Je "super", jak se na takovýchto městečkách lidé motají do věcí, do kterých je jim velké kulové co?
Vrátily jsme se v poledne ze zápisu, kde před námi byl tatínek s dcerkou. Nic zvláštního, kdyby se tatínek neptal, zda je u jeho v květnu 3.leté dcerky možný pozdější nástup do školky, třeba až v polovině roku... Ředitelka mu řekla, že v případě přijetí musí malá nastoupit v září anebo musí do školky nosit pravidelně omluvenky a platit školkovné. Tatínek se skoro ještě rozčiloval, jak je to možné, že to tak přece nechce a za co platit, když tam malá půl roku nebude...
Já nevím, 100 lidí by dalo bůhvíco za to, aby se jejich děti do školek dostaly a jeden trouba se bude hádat o pár stovek, aby mohli mít výjimku... mazec!

In reply to by Elukiv

tak ono to pár stovek neni. Teda záleží kolik u vás školkovné stojí. U nás jde o 600kč měsíčně. Takže si spočítej kolik by rodič zaplatil aby dítě mohlo nastopit třeba v únoru :00: .
Je jasné, že spousta rodičů by byla ráda zato, že jejich dítě přijmou a může od září nastoupit. Ale tady je vidět, že oni školku nutně nepotřebují. A to že se rozčiluje že bude platit i když tam mít dítě nebude tak to taky chápu. V každé školce tohle nutné neni.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Školku vyloženě nepotřebuji, spíš dcerka by strašně potřebovala dětský kolektiv. Zápis máme za sebou, jediné, co je potřeba ještě doložit je potvrzení od lékaře, jinak tady přijímají opravdu jen podle věku a bydliště... no tak uvidíme, spíš s tím nepočítám a kdyby to náhodou vyšlo, budu jedině ráda :)

In reply to by lucininenka

Jo jo, Plzeň-jih :-) já vím, že jste prodávali byt v Tlučné, dávala si to tenkrát do Plzeňaček tady na webu :-) kam jste se přestěhovali?
Jestli jste opravdu kousek, tak můžeme někdy seznámit prcky, asi si budou věkem blízko :-)
Tady by údajně mělo končit cca 70 dětí v předškolácích, ale přihlášených tipuji 2x tolik... :D

In reply to by lucininenka

Do Lhoty jezdíme docela často, máme tam kamarády, mají takové malé hospodářství, tak si k nim jezdíme pro maso apod. :-)
Moje Viktorka je prosinec 2009 a druhý prcek bude v půlce září :-) tak když budeš chtít poznat novou tvář, stačí říct, můžeme se sejít třeba v Plzni nebo až bude zase hezky, tak klíďo dojedeme a vyrazíme někam na hřiště.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky