Bolest zubu týden po vrtání???

27.03.2012

Omlouvám se za téma mimo, ale chci se zeptat na vaše zkušenosti. Už roky mi nevrtali zub a minulý týden ve čtvrtek mi vrtali mezizubní kaz mezi sedmičkou a osmičkou nahoře. Umrtvovala mi to, ten den to přišlo k sobě a bolelo to, to je normál. Ale od té doby mě to bolí každý den, nejdřív k večeru, ale včera už odpoledne a dnes to začalo už v poledne. Ta bolest se pak stupnuje až večer mě bolí celá hlava a musela jsem si vzít i Ibalgin, ač ho normálně nejím, už roky jsem ho nevzala. Dnes je mi už taky pěkně šoufl, bolest hlavy i zubu.

Tak se chci zeptat, jestli je to normální, jestli to někdo zažil, případně nějaké rady jak to zlepšit. Jestli se to nezlepší, půjdu k dr., to snad není normální :(

Kliknutím vložíte smajlíky:

TAk nakonec to byl nakažený i nerv. Prý se dr. pokusila zachránit zub, ale byl chycený i nerv, který tak bolel, takže to znovu vyvrtala a vytahala nervy a za 3 týdny jdu na dopracování (mumifikaci zubu) :). Dnes už je mi dobře, ufff, dokonce jsme jeli přes 40 km na kole, krásný den :)

já si myslím, že se ti tam udělal zánět, asi ta osmička se ozvala... Jestli máš doma heřmánek nebo šalvěj, tak si to vyplachuj vlažným, nedávej si tam nic teplého! A hlavně si to nech v klidu. Nestrkej tam jazyk, nekousej na té straně a zítra bych určitě zašla k zubaři.

Ahoj, já myslím, že po vrtání kazu by to takhle bolet nemělo. Tak si zkus s tím zajít a netrap se :n: . Mně jednou zubař léčil ulomený zub ( měla jsem bouračku a odnesly to zuby :r: ) asi třičtvrtě roku, furt ho chtěl zachraňovat a rozvrtal to, nacpal tam nějaký sajrajt a zalepil. Sotva jsem dojela domů, myslela jsem, že bolestí polezu po zdi. Musela jsem to špendlíkem rozdrolit a uvolnit protože mi začínala natékat i pusa no děs. A tak to šlo furt dokola, až ho musel nakonec vytrhnout. Běž včas, jak je to moc rozbolavělé tak už nezabírají ani injekce.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka