tehotenstvi a kolo???

28.03.2012

Ahoj holky chtěla jsem se zeptat jestli cca v 6 týdnu těh. můžu jezdit na horském kole??Pokud nemám žádné obtíže tak by to neměl být problém ne?TŘEBA DO 6 MĚSÍCE NEBO NEVÍM?????Děkuju za rady

Kliknutím vložíte smajlíky:

musim se přiznat že ja na kole jela i vden porodu sice by se nemělo kvuli padu to je samozřejmě jenže ja např spadla v těhotenstvi ke konci jak jsem šla po rovne cestě pro malou do školky to jsem měla kalhoty poroztrhane na kolenech a pěkně podřena takže si myslim že upadnout se da vždy a všude,jistotu ma jen ten kdo sedi doma

Tak já jezdila dokud jsem mohla, bohužel to bylo jen do 10.tt, pak jsem začala marodit s moč. cestami a později už mi tvrdlo břicho, tak jsem měla pohyb zakázaný. Hlavně jezdi opatrně, je nebezpečný pád, z toho důvodu se nedoporučují např. in-line brusle ;)

ahojky jestli nemáš žádný problém tak můžeš já jezdila cca 6-7 měsíc mám pán. horské kolo jen opravdu pozor na pády a velké drcance :a:

Ahoj, já jezdila do 7 měsíce do práce a z práce cca 1,5 km tam každý den. Pokud budeš jezdit po rovné cestě (ne drncáky), nebudeš šlapat tak, že budeš popadat dech a nespadneš, nic se ti prostě nemůže stát.
Já pak od porodu nejezdila a při dalším těhu jsem prostě měla strach na to kolo sednout. Když prostě člověk pořád jezdí, tak mu to nepřijde.
Tak hlavně opatrně a pohodové těhu přeji.

pokud já vím, tak se to nedoporučuje spíš s ohledem na riziko pádu než že by vadilo to šlapání

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky