Nedonošené děti - Ústí nad Labem

26.03.2012

ahojda všem, prosím vás je tu někdo kdo měl nebo má prcka v nemocnici v Ústí nad Labem - jde mi o nedonošené prcky. V pátek jsem porodila holčičku v 29tt v LBC a jel.LBC porodnice je přizpůsobená na děti od 32tt tak mi holku převezli do Ústí. Včera jsme za ní byli a musím vám teda říct, že mě to teda hooodně překvapilo a budu doufat, že ta péče kterou tam dostane nebude tak katastrofální jako ta nemocnice respektive konkrétně tohle centrum pro nedonošené děti. Myslela jsem si že když je to jedno z 12ti specializovaných center pro extrémně nedonošené děti tak bude parádně vybaveno, zařízeno a vůbec nebude to tam vypadat jak v prasečinci!!! nejsem cimprlík a nepsala bych sem svůj zážitek kdybych to opravdu neviděla takhle strašně. Čekala jsem že se tam bude striktně dbát na hygienu ale to jsem se fakt spletla, jedna sestra dokonce kouřila v druhé místosti - naproti inkubátorům!!! no nevím...máte někdo zkušenosti s tímhle pracovištěm...děkuji moc

Kliknutím vložíte smajlíky:

řešit,řešit,řešit!!!Pokuď to budeš rozebírat zde,nic tím nezměníš,takže se informuj o tom,jak a co a kdy se na oddělení dělá a pak samozřejmě můžeš podat stížnost na kvalitu péče... Každopádně kouření na oddělení je vrchol,to bych teda hlásila zcela určitě!!

In reply to by lucininenka

tak možná to vyznělo jinak než jsem to napsala...šlo mi o to jestli se tady najde mamina která měla v tomhle středisku mimčo a jestli byla spokojená s péčí jel.prostředí je opravdu strašlivé. Něco ve smyslu: neboj, vypadá to tam sice děsivě ale doktoři a sestry se opravdu starají...prostě jsem si představovala takové centrum uplně jinak (zrekonstruované atd. ...)

In reply to by slůnidlo

no to,že to není zrekonstruované fakt nevadí... záleží na tom,jak moc je to vybavené ( a NEO JIP pro děti pod 30. týdnů musí být nadstandartně vybavené-tj. musí mít inkubátory,ventilátory,infuzní pumpy a dávkovače,monitory)a jaká tam je hygiena,odbornost personálu... Kdyby jste viděli plzenskou JIP před deseti lety,tak to taky byla katastrofa než se přestěhovali do nových prostor,ale vybavení,péče i odbornost personálu tam už tenkrát byla na velmi vysoké úrovni :) každopádně teda to kouření je otřesné,to si nedokážu představit nikde na žádném oddělenía už vůbec ne na nedonošencích :n:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

přesně tak, LBC spadá pod Ústí takže moc vybírat si člověk nemůže a i kdybych nebyla spokojená s tím jak nemocnice vypadá tak převoz bych teda neriskovala...hlavně aby doktoři a sestry fungovali tak jak mají

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka