Jak často vídáte svého muže,jste spolu každý den?

26.03.2012

Ahojte holky, chtěla jsem se zeptat,jak zvládáte odloučení od manžela,když ho vidíte jen jednou přes týden a od pátku do neděle nebo pondělí rána? Jak to máte Vy? Díky za odpovědi. :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,manzel dela starostu.Takze odjizdi kazdy den cca v pul 7,domu jezdi jak kdy...nekdy je doma ve 2 nekdy vecer v 9...nejhorsi jsou pondelky nebo stredy,kdyz je rada nebo zastupitelstvo,to prijede i v devet vecer.Obcas ma o vikendech svatby nebo vitani obcanku -ale to neni casto...dal to na starost zasupitelum.Ted pred krajskyma volbama travi doma mene casu...obcas jede na snemy pres noc,ale jinak jezdi domu kazdy den. :a:

Ahoj, manžel má firmu, odchází kolem 8.30 do 19h. Pracuje pak na noťasi po večerech, o víkendech a dovolených. Není to pravidlo. O víkendu po obědě dospává. Respektuji to. Jednou měsíčně odjíždím na pár dní za rodinou. Odjakživa mám dost koníčků a s dcerou máme taky vyžití. Co bude teď druhý potomek, bude muset víc šulit práci. Asi bych nedala muže, kterého s dětma nevidíme přes týden nebo i déle.

Ahojky,
my se vidíme každičký den, manžel pracuje na směny, týden ranní od 6-15h. a týden odpolední od 13-22h. plus celou sobotu. Mám raději ranní, protože mne večer pomáhá s holčičkama s koupáním. :a:

Ahoj. Tak nas tata je programator. V deset rano odchazi do prace, do ty doby spi a vraci se vecer kolem sedmy. Vykoupe starsiho syna, poveceri s nama, uspi syna, pak se mnou sedi tak pul hodinky u televize nebo si povidame u vinka, pak zaseda k pocitaci, hraje hry, ale vetsinou pracuje, to ja uz usinam u televize, no a lehnout si jde kolem treti nebo ctvrty ranni. Abysme se aspon trochu videli, tak mu chodime obcas s detma naproti do prace, takze se vecer misto od sedmi vidime uz od sesti. Obcas ma home office, tak je s nama doma, ale to je horsi, nez kdyz je v praci, protoze okolo nej musime chodit po spickach a nerusit ho. Takze jsem radsi, kdyz je v praci a my mame doma klid.
O vikendu dopoledne manzel dospava, co pres tyden nenaspal a odpoledne se venuje nam. Holt moc casu s nama netravi, ale takovyho jsem si ho holt brala, uz jsme spolu dost dlouho a vim, ze zmenit ho, je nadlidskej ukol. Lidi od pocitacu jsou holt takovi skoro vsichni. Obcas uz mi to leze na mozek, tak ho servu (stalo se to zrovna vcera :( ), ze s nama neni a ze mi nepomaha a ze bude o vikendu vstavat rano, tak par vikendu vstava a v noci chodi driv spat, a pak se to pomalu vrati do starejch koleji. Presto jsem rada, ze mam manzela doma kazdy den, i kdyz to je tak, jak to je. Kdyby jezdil domu jen na vikend, tak bych to asi nesla hodne tezce.

NO musela jsem si na to zvyknout.Byvalo to tak,ze on chodil od pondeli do patku do tri treba,dosel o pul ctvrte, a ja jsem uz o pul pate byla na ceste do prace,kde jsem koncivala pred pulnoci.nekdy jsme se minuli uplne,kdyz byl dyl.on mival vikendy prazdne,ja jsem z 99%byvala v praci,nebo jela jeste s hosty kam jeli na vylet,abych nabrala zkusenosti.Takze to jsme se nevidali prakticky vubec.Je to tezke,no,ale kdy pracovat se musi a lepsi se nevidat nez se vidat kazdy den,kdy je chlap bez prace,ale doma.

my se naštěstí vidíme denně. Sice do práce odchází brzo a vrací se celkem pozdě, ale je tu s námi. Já dost blbě zvládám odloučení i v situaci, kdy třeba odjedu na 2-3 dny služebku, on naštěstí na služebky přes noc nejezdí :)

U nás je to taky veselé :) Partner jezdí domů většinou každý den,ale nikdy nevím kdy přijede.jezdí po celé ČR,ráno kolem osmé zamáváme se synem z okna musíme mít vlastní program. Nyní je u něj v práci relativně klid,takže jezdí domů kolem sedmé,ale jinak tak po 21 dřív nestíhá,takže jako rodina jsme jen o víkendu. Mě už ani tak smutno není,ale také bych potřebovala občas pomoci,jsem ve 33 tt a syn je k neutahání,takže se vždy těším na víkend,až tu bude k dispozici. Až bude s námi i druhý syn,to bude teprve zápřah :D

Ahojky,my to máme tak,že můj manžel je 16 dní v měsíci v práci,chodí domů až ve 23.00 a ráno odchází v 5.00,zbytek měsíce má volno,takže je vždycky 10 dní v práci,pak má volno 5 dní a tak,maj to takový všelijaký,když jsem chodila do práce,tak se to celkem dalo,ale stejně je mi vždycky smutno a je to nekonečný a teď jsem doma na rizikovém těhotenství,tak je to horší,ale myslim si,že se dá zvyknout na všechno i když je to někdy těžký,zase je fajn,když je potom doma a jsem spolu :s: :a:

Můj manžel chodí do práce většinou na 8 a chodí tak o půl 6 dom a to už sn ím většinou nic moc není.Jeu unavený am á ejště jako koníček grafiku kterou bude dělat už jako poloviční uvazek a tak dělá ejště z domu toto ale to není až tak náročené,děl ási to postupně jak mu chodí zakázky.Ale občas i vycestuje na nějaký den a nebo i třeba celí týdena a já sjem s malou sama ale vyřídím si co je potřeba ale smutno je mi taky ale to až večer

ahoj, tak manžel odchází do práce v 7 ráno a vrací se nejdříve v 18hodin. Ale to je opravdu mimořádné. Spíše jezdí domu po 19hodině. Děti ráno vstávají brzy a tak se s tátou vidí a večer chodí spát ve 20hodin. Tak tátovi také řeknou zážitky ze dne :-). Víkendy má volné. Jen jednou za 3 měsíce je v práci i o víkendu. Od jara do zimi jezdí na služební cesty. Takže neni třeba 2 noci doma. Důležité je, že je doma o víkendu a děti si tatínka dostatečně užijí. Když je pěkně tak jezdíme na výlet a nebo jsme v místě bydliště a trávíme čas jako rodina :-). Já jsem si zvykla že doma neni. Mám zavedený systém a poradim si ve všem sama. Když je problém a jsem třeba nemocná tak, že bych se horko těžko postarala o děti, tak si vezme paragraf a postará se. Dovolenou má 4 týdny, takže se to dá. Jsou natom rodiny daleko hůře. Třeba když mají chlapy 2 práce.

manžel chodí z práce kolem 19:00, teď když máme malou tak se snaží i dříve 1X za měsíc jede na týden pryč a někdy i častěji, teď je zrovna na lyžích :) a já abych řekla pravdu, tak mi to vyhovuje, stihnu udělat spousty věcí, mám i když mám malou holčičku více času pro sebe a tak :one: nejraději uklízím až malá usne t.j. v 19:00 a když je polovička doma, tak se mi nechce, takže se úplně těším, jak si to doma krásně uklidím a nazdobím na velikonoce, rada pro tebe, udělej si vlastní program a nebuď na něm tak závislá, najdi si v samotě něco pozitivního :€s€: A těš se na něj, já se také těším!!!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no, já jsem zásadně proti aby chlap byl přes týden pryč,rodina má být spolu aspoň 1xdenne u večeře. ALE-manža za dobu co ho znám má sen podnikat a jezdit i za hranice.věčně jsou kvůli tomu hádky,já mu to zakazuju,neumím si představit že bude někde v kelu a já co? doma s děckem, kompletně celá domácnost na mě?od složenek a všeho!? prdne někde voda-to já budu shánět instalatéra nebo honit souseda,aby mě pomohl? klekne auto-já neumím ani vyměnit kolo natož něco v autě opravit.atd atd. teď dal na chvíli pokoj,ale je otázka času kdy začne zase.dělám špatně že mu to zakazuju,mám mu být oporou,ale v tomhle se prostě nesejdeme. jeho kamoš ho lanaří na dovoz aut na zakázky... no kšefty jo,byli by,tudíž i větší peníze, ale co my? sejde z očí,sejde z mysli. jestli chce být pryč tak si nemusel zakládat rodinu, ne? jsem zvědavá jak to dopadne u nás :r: .
a tvůj co, jsi přes týden asi sama,jsem pochopila...

In reply to by Lenda17.1

Budete si vzácnější a více se na sebe těšit!!!
A zvednou telefon zavolat instalatéra nebo muže co s tím, není takový problém. Přece nechce být na někom tak závislá.
já si třeba potřebuji dokázat že to zvládnu sama. A chlap jak příjde domů a je vše ok tak je taky klidnější.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Presne tak,taky to tak vidim :one: Lepsi se nevidet,nez se videt porad,a byt treba bez prace,bez penez.A je uroc lepsi byt samostatna,dnes to jinak nejde,chlapi se musi pekne otacet aby uzivili rodinu :one:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Úplně s tebou souhlasím :one: Taky bych tomu chlapovi nebránila,pořád lepší než mít doma nemakačenka ;) .
Já když to spočítám,tak byl můj manžel od začátku roku všehovšudy 10 dní doma-myslím tím,že s námi byl opravdu celý den. Je OSVČ,ráno odjíždí někdy ve 4,ale většinou v 6 a když se večer stihne vrátit dřív než malá jde spát,tak pomalu slavím.
Občas mě to štve,ale co mám dělat? Snaží se,aby jsme se měli dobře,tak mu nemůžu ještě něco vyčítat.
Zařizuju všechno sama,s domácností mi pomáhá minimálně,když je pořád v tahu.
Když je doma,tak si to zase pořádně užíváme. :k: A když je s námi třeba týden v kuse doma,tak mám pocit,že mi nějak nabourává ten můj režim s malou a nic nestíhám :s:
Dělám k tomu ještě školu a to mi hlídají naši, bez nich bych do školy fakt nemohla.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

taky mě to trošku zarazilo, ja taky zvládám celou domácnost a i zahradu a to manžel příjde domů a chce mi pomáhat ať toho tolik nedělám když čekáme mimi, ale já vím že je z práce unavený a pokud to nebude tak to bude chtít dělat on.

Taky znám spoustu holek co příjdou z práce vaří teplou večeři, gruntují, makaj na zahradě a příjde chlap domů vyvalí se na gauč a řekne já chodím do práce (jako by ona ne). Ač bych takového chlapa nesnesla tak ta ženská musí kmitat.

A pokud je ženská doma, tak nevidím důvod proč by chlap měl trávit čas domácími prácemi. Beru když má někdo doma dvojčata. to musí máknout i chlap.

Ale znám holku co nedělá nic "jen" se stará o dítě, chlap chodí do práce a ještě dělá veškerté domácí práce. ona chce druhé a řekla, že on musí změnit práci aby byl víc doma že to sama nezvládne.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka