Ach jo.. 40+2..

15.03.2012

Tak dneska 40.tt a 2 dny k tomu a pořáád se nic neděje :( Naše beruška se vesele šlechtí a maminka je na mrtvici :( Bojim se strašně, že mi porod budou vyvolávat.. :( Nechci se ochudit o ty krásný chvilky,kdy prdne voda,plaší se,tatínek nastartovanej u dveří :s: Vůbec nevim, co se teď bude dít. Zítra mě čeká monitor, tak jsem zvědavá. Ale na poslední kontrole žádný otevírání, nic :( Nemám poslíčky, nemám bolesti, netlačí mě stydká kost, chodit můžu, nechápu to, že nemám ani sebemenší příznaky :? :r: Babský rady na "popohnání" nezabíraj, to už vzdávám.. Bojim se, že něco neni v pořádku, že mě nechávaj bejt, ani UTZ, Hamilton,nic mi nedělaj, předpokládám, že zejtra to bude to samý.. :( Nervama nespim,takže jestli to na mě přijde, budu totálně hotová a bojim se, že porod nezvládnu :( Vyčerpává mě ta nedočkavost a hlavně jsem teď dost nastydlá, mám rýmu, že se dusim, hlava mi může prasknout :( Holčiny, nevíte co na to můžu kromě Paralenu, kterej nepomáhá?
Omlouvám se za svuj citovej výlev, ale už mi fakt asi hrabe :(((

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky :s: Tak co, vsadila ses? :s: Protože jestli jo,tak jsi to projela na plný čáře :))) Holky, je to víc v pytli, než jsem čekala :( Kartám vážně věřit nikdy nebudu, protože v ten pátek samozřejmě nic. Sobota a neděle (17. a 18.)-konečně jsem poprvý zažila,co to jsou ty "slavný" poslíčci. 6hodin bolestí,ale totálně nepravidelnejch a po horký vaně mizících..:(Hm, takže zase nic. Tak jsem v úterý odpol. vyrazila na kontrolu, kde jsem myslela,že už si mě nechaj.. Nebo že mě aspoň vyšetří, jestli se otvírám, nemá malá málo plodovky, jestli není extra velká nebo že mi udělaj toho Hamiltona prostě NĚCO. Dopadlo to tak, že mi udělali JEN monitor,řekli,že se to na porod NECHYSTÁ (prooooč?! :r: ) a ať přijdu v pátek 23.3.-hospitalizace a vyvolání.Takže 10 dní po termínu.. Vůbec nevim, co mě čeká, takhle jsem to nechtěla, chtěla jsem rodit "přirozeně" a né aby do mě cpaly chemii :( Tak moc děkuju,že jste na mě myslely holky a tak hezky si myslely, že už jsem porodila ;) ale bohužel :( Ať dělám co dělám (chození,horký koupele..) nic jí prostě ne a ne popostrčit :( :( Ach jo... Nechtěla jsem vám tu fňukat,tak jsem právě radši nepsala,ale když jsem teď zjistila,že jste psaly,tak jsem se chtěla vyjádřit,jak to je.. :n:

Omlouvám se,ale potřebovala jsem se trochu vyvztekat..
Ale už tu berušku malou chci tak moc mít u sebe... :h:

In reply to by Lucinka Sisinka

Jéééé až sem měla husí kůži,tak my se už taky těšily na tu tvou berušku :r: ,neboj to bude dobrý a nakonec porodíš normálně.Držíme ti všichni všechny palce at už máš to :h: :€s€: u sebe.Je to nekonečný takhle čekat.Škoda že sis o toho Hamiltona neřekla,možná by ho udělaly.Ještě by mohlo zabrat masírování bradavek,trochu tlakem,aby to ale nebolelo a krouživými pohyby.Jde vidět,že je beruška u tebe spokojená ale neboj ona vykoukne.A jinak rychlý porod a drž se papa :a:

In reply to by natuskam

Ahojky.. Děkuju moc.. :) Taky jsem se na berušku těšila :( To čekání je fakt hrozný:( Už takhle těch 9. měsíců byla fuška a ještě 10 dní navíc.. :( To už bejt nemuselo... Nevěděla jsem, že si o Hamiltona mám říct :( Myslela jsem spíš, že to uzná Dr. za vhodný,jestli jo nebo ne.. Masírování bradavek nejspíš nehrozí, jako kdyby nebyly moje :D Nějak se jich nemůžu ani dotknout,natož s nima kroutit :D Třeba beruška už chce ven (podle toho jak pořád kope a snaží se převalovat,už moc nemůže chudinka :( ), ale ty moje pitomý porodní cesty jí ne a ne pustit :( tak snad už brzo :)

In reply to by Lucinka Sisinka

jééé, tak to mě mrzí, že malou ještě nemáš u sebe, ale zítra už budeš mít a brzy na tohle všechno zapomeneš ;) . A neboj, bude to zítra v pohodě, jen jí pomůžou a ty už jí budeš mít u sebe, na to teď mysli a teš se!!! :). Držím palečky ať je to rychlé, pak určitě písni ;) :a:

Ahoj tak plne te chapu.Ja jsem dneska 40+4 a uz jsem taky nervozni.Prvni dceru jsem porodila ve 38tt necekane a bylo to super.Nez ted se stresovat kdy to prijde a jestli to nebudou vyvolavat.Zitra jdu na kontrolu tak uvidim jestli se neco zmenilo.Por prst jsem otevrena asi uz 4 tydny a bricho tvrdne jako blazen a porad nic.Ale zase si rikam ze stejne musi ven ze v nas nezustanou.Tak at to mame brzo za sebou.Na karty verim a doufam ze se ti to splni.

In reply to by kacenka-v

Ahojky,tak to máš ještě o 2 dny "horší" :( Jinak jdu taky zejtra na kontrolu,tak písni,jak jste pokročili/nepokročili..Já nejsem otevřená, nic.. :( Nebo takhle,nikdo mi to ani nekontroloval:( Ale asi podle monitoru neměl Dr. důvod,asi viděl,že se tam FAKT NIC neděje.. Já kartám nevěřim,ale teď tomu věřim ráda :) Kéž by to vyšlo..Ale už je to zejtra a čas letí...

ahojky,mám pocit jako bych četla svůj příběh :///: . Taky jsem byla na palici a když už jsem se 40+5 vnitřně smířila s tím, že prostě půjdu na vyvolání tak ještě tu noc mi praskla voda a za 11 hod jsem držela svoji holčičku v náručí :). Uvidíš, že se brzy načančá a půjde sama od sebe. Já vůbec neměla žádné příznaky ani ještě ten večer, prostě nic nenasvědčovalo tomu, že by chtěla ven a ejhle jak jsem se mýlila :///: . Vydrž, hlavně se hoď do pohody a odpočívej co můžeš, bude se ti to pak hodit. Ven musí tak jako tak a ona se určitě umoudří a půjde sama ;) . Držim palečky ať to je co nejdřív.

In reply to by Hejnaska

Ahoooj :a:
Děkuju, snad tenhle víkend, uděláme pořádnou procházku ;) I když to nejspíš nepomůže, ale zkusit to můžu :) To jsi měla hezký, že jsi se s tim srovnala a přišlo to. Já se s tim dneska odpol. taky "srovnala", dala si relax ve vaně (asi na půl hodiny a teplotu netroufám odhadovat :s: ), nemyslela na to, jen dávala důraz na pití čajíčků a kurýrování toho mýho "nastydnutí", tak doufám, že to na mě taky přijde brzo :) Už se jí tak nemůžu dočkat.. :q: :h: :kiss:

Ahojky já byla 40+4 a udělali mi dr.Hamiltona ve 14 hod.a večer sem naklusala rodit :s: .Ale bylo to hrozné to tě chápu.Třeba jít na nákup,nebo pro malou do školy a nevědět jestli tě to náhodou nechytne :00: ale určo do neděle pisneš že už máš mimiska u sebe držím pěsti :a:

In reply to by natuskam

Ahojky. A toho Hamiltona ti dělali sami od sebe? Já jen, že někomu ho prostě neudělaj, to by mě zajímalo, na základě čeho se v ženský "porejpou" :D Když ono to prej bolí :( Tak z toho nejsem moc nadšená, no ale bránit se nebudu,když mi ho budou chtít udělat.. Jéé, do neděle to mít za sebou, to bych si přáála :)

Klídek, já jsem 41+2 a je tichio po pěšině, je pravda že od úterní poradny mi tvrdne břich, ale žádná pravidelnost, asi jen aby se neřeklo. Mě vyvolávali i první porod a nemůžu si na to stěžovat. peo prst jsem otevřená až asi 3 týdny. Zítra už mi naplánují vyvolání - já to vidím na pondělí a nebo jak se těším na pěkný víkend tak se stane zázrak a rozjede se to samo zítra :-)

:///: jako moje dojmy ve 40+2, naprosto identické...k večeři jsem si dala feferonkovou pizzu a v noci praskla voda a druhý den bylo hotovo. Klid, porodit musíš, kašli na to, jestli to přijde samo, budou to vyvolávat, praskne voda nebo nepraskne voda...až budeš rodit, bude ti beztak všechno jedno :s: . Udělej si pěkný večer, nalej si vínko, hod nohy nahoru a užij si poslední z večerů jen ve dvou

In reply to by Kvetinka 2011

To já si jak ten hroch připadám :) Zrelaxovaná jsem byla předevčírem, to jsem vyzkoušela VŠECHNY babský rady na vyhnání :) Jenže nic a nějak mě to zklamalo,tak už taky na vše prdim.. Kámoška mi vyčetla z karet (absolutně tomu nevěřim,ale uklidnilo to :s: ), že do zejtřka do odpoledne je malá na světě :///: Jo,tak to jsem teda zvědavá :) Teoreticky by mi zejtra na monitoru měli říct: Maminko, vy rodíte.. Aby se to stihlo do "odpoledne", protože tam jsem objednaná na pů 1... Tak schválně :one: Karty prej NELŽOU (haha :s: ) Jo a pozor,taky by to měla bejt brnkačka a do 3hodin by měla bejt venku,tak tomu už se mi tuplem nechce věřit, že bych já, smolař, posera, pesimista, omdlívač už jen při braní krve a křičící při říznutí nožem, měla takovou pohodičku ZROVNA u PORODU.. :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka