Jak už porodit?

20.03.2012

Holky, už nevím, co mám dělat :00: . Přes den uklízím, piju 2x denně maliník, čaj se zázvorem a skořicí, půl hodiny ležím v teplé vaně, courám po krámech, jezdím autem, chodím po schodech, i dřepy jsem zkoušela, večer :*O*:
Pak přijdou kontrakce. Jsou pravidelné, průměrně kolem deseti minut, ale fakt silné. Nemůžu se při nich ani narovnat. Trvají každá přes minutu. Tak minutu a půl většinou. A jsou pořád silnější. Včera byly i po 5minutách. Nachystám se, že pojedem a ono to v noci vždycky ustane :00: V pátek mi dělali Hemiltona, po kterém odešla zátka, včera jsem měla termín, kterého jsem se údajně dle dr. neměla dočkat, ale pořád jsem 2 v 1 a zítra ráno mě čeká kontrola, takže očekávám dalšího Hemiltona, ale bylo mi po něm tak blbě, že z toho mám strach už teď. Přitom otevřená jsem byla už v ten pátek na 2prsty a po těch kontrakcích, co mám od té doby mi někdy přijde, že musí ten náš klučík vypadnout i sám :///: Babičky volají na střídačku několikrát denně a to mě znervózňuje ještě víc. Uvidíme, jak to bude dneska. Tak papáá :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

já četla,že pomůže sperma,tak jsem se ptala doktora,jestli to třeba pak nemůže způsobit předčasný porod,ale on říkal,že sperma pomůže urychlit až když už je mimčo opravdu připravený vyjít,tak asi to tvoje ještě není a užívá si to :-)

Ahoj podle mě jsou ty rady na prd..já pila maliník..i ten hnusný ricinový koktejl nepomohl (už bych ho nikdy nepila!!!)prstě jak píšeš ty..NIC..no a přenášela jsem 12 dní tak jsem šla na vyvolání a malého ze mě tahali 3 dny..celkem jsem dostala 6 tablet a až ta poslední zabrala :s: ted se směju..ale byla to hrůza..takže ted už nic žádné rady zkoušet nebudu..podle mě je to stejně k ničemu :00: přejeme brzky porod :h:

Nech to na mimoušovi...stejně podle toho co píšeš už v bříšku dlouho nezůstane.Alespoň se pěkně nachystá a budeš mít snad pěkný nález k porodu.Co hlavička,už naléhá nebo je ještě vysoko?Já taky měla takové bolesti,nakonec jsem ani nepoznala,že už je to porod a málem jsem rodila na Baranďáku:).Prcek se narodil 20 min po příjezdu do porodky:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka