Jdeme fo finále a ze mě se stává kulhavá babka.

18.03.2012

Tak se mi dneska moje opakující se bolesti v levé části esíčka začaly přesouvat směrem ke kyčli tak, že jsem skoro nemohla chodit. To asi proto, že občas na hřišti a tak tahám prcka a přenáším přitom váhu čím dál víc na bok. Opírala jsem se o kočárek jako bych se opírala o hůl, až babky v parku jenom čučely :-) Vždycky po odpočinku to trošku pomine, ale pak se to objeví znova, zvlášť třeba teď, kdyžn tu sedím u počítače, asi to něčím máznu. No nějak to už do toho pátku přežiju a doufám, že dýl to trvat nebude ;-) Kdo máte ještě termín 23.3.? :-)

...já jsem teprve 17tt a esíčko mi vystřeluje několik dní do nohy,tak že mě každá babča s fofrklackem trumfne a předběhne :s: Už nevím co s tím,asi budu muset na rehabku :00: U prvního těhu jsem o zádech ani nevěděla a ted jsem lazar od začátku :00: To je vyhlídka :a:
Tak at to brzo přejde a termím se moc neposouvá :one: držím palce :a:

In reply to by brablik

Tak uvidíme, jestli jen poslíčky nebo zda se něco děje. Zejtra mám poradnu. Ale radši jsem si honem šla koupit vitamíny pro těhotné :-), které mi OZP proplatí, ještě ale odpo musím někde nechat zkopírovat těhotenskou průkazku. No a zbytek si nechám proplatit za náklady spojené s porodem, tj. hlavně teda za pobyt.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky