1. screening za námi

13.03.2012

Ahoj mamči a těhulky, včera jsme byli na prvním screeningu a vypadá to, že je vše v pořádku. Termín máme podle utz stanovený na 16.9.2012 a 2.4. se dozvíme co čekáme tentokrát. Malá byla na utz se mnou a křičela přes celou ordinaci, že vidí miminko. No nakonec lezla i po panu doktorovi a vymýšlela všechno možné. Tak se mějte hezky a užívejte si.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky ;) tak to je parádní, a s malou si to dokážu představit, naštěstí ma muj dr i odpoledne a to ji šoupnu vždycky babičce nebo manželovi,jinak by to tam přestavěla vzhuru nohama:-D a jak koukám, nejsi u nás v zářijňátkách, nechceš se zapsat do seznámku?:-)

Ahoj Jiřinko, gratuluji k druhému těhotenství :-) Máme termín dva dny po sobě a další kontrolu ve stejný den!
Zdravíme Sárinku a přejeme ti pohodu a zdravíčko!
Míša s Viki

In reply to by Elukiv

Tak už jsem si všimla, že dva dny před. Ono ten den máme taky. Já mám tentokrát dva termíny, ale beru ten utz. Podle MS 14.9. a podle utz 16.9. Ten úplně první utz vycházel na 17.9. teď už jsme byli o něco větší.

In reply to by jira

Já mám taky dva :D jeden 7.9. podle MS a druhý právě 14.9. podle UTZ, také se řídím tím dle UTZ, protože jak mám dlouhé cykly, tak ten pozdější odpovídá i dni zplození :D
U Viktorky jsem měla termíny 23. a 27.11. :-) a stejně si to udělala po svém :D

In reply to by Elukiv

Tak si to pamatuju dobře, že jsme měli obě 27.11. a nakonec jsou holky den od sebe. :s: U nás toho 16. taky zhruba odpovídá dnu zplození. Ale letos bych brala rodit 20.9. čtyři dny přenášení snad zase zvládnu. :///:

In reply to by jira

Kéžby se to dalo naplánovat :D
Já jsem zvědavá, jak to bude u nás, přeci jen jsem po CS a dr. už mi říkal, že kdyby se mu nezdála jizva, nebo kdyby mimčo mělo být zase větší, tak by se spíš přikláněl k druhému císaři :-( z toho nadšená nejsem, ale mám skvělého doktora, který ví, co bych si přála, tak se mi pokusí vyjít vstříc :k:
A co je pro vás zajímavého na 20. září? :-)

In reply to by Elukiv

No ty jizvy po císařích jsou na prd. Kamarádka měla druhou rodit normálně. Trpěla v porodnici jak pes a na poslední chvíli přišli na to, že má prasklou jizvu a malá v ní má strčenou ručičku a proto nemůže sestupovat. Takže druhý akutní císař a po tom jí řekli, že měla obrovské štestí. Že už tu jizvu měla prasklou dávno, ale že na utz není vidět. Zachránilo je obě to, že tu díru ucpala břišní stěna, jinak mohla umřít.
A 20. září není nijak zajímavý. Ale 02.12.2009 a 20.09.2012 by vypadalo moc hezky. :s:

In reply to by jira

Jiřinko ty mi děsíš... mě už dr. upozornil, že si jizvu bude hlídat a jakmile naměří její tloušťku pod 4 mm, že půjdu pod kudlu a přes to nejede vlak :-(
Jéé s tím datumem si mi dostala :D tak kdyby to mělo být i u nás nějak podobně, tak bych brala 11.9.2012 :D akorát teda slavit narozeniny na "dvojčata" by byla sranda :D

In reply to by jira

Přesně tak Jiři :-) my zrovna zítra slavíme Vikinky svátek a Honzovi narozeniny... no a zítra to jsou dva roky, co zemřel děda. Jak jinak ale uctít památku milovaného člověka než veselou oslavou a vzpomínáním s úsměvem? :k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To je dobře, že se vydařilo. My jsme byli teď doma skoro 14 dnů. Malá měla laryngitidu a já to samozřejmě chytla od ní. Nemůžu pořádně mluvit ještě teď. A od čtvrtka zase hlásí zimu, tak jsme si ty pěkné dny vůbec neužili.

In reply to by jira

Však ono bude pěkných dnů snad ještě dostatek :-) my jsme poslední dny pořád venku, domů se chodíme jen najíst a vyspat :D malá naštěstí zase občas začala po obědě spát, tak si můžu chvíli oddychnout :D
V neděli jsme si na tebe vzpomněla Jiři, přijeli k nám známí a přivezli nám kozí sýr, mimochodem výborný :s: tak jsem si hned vybavila tvoje "inzeráty" na FB, když jsem tam ještě chodila :s: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

¨Hezkyyy :-) budete mít na zahradě i doma pěkně veselo :-)
A co ty děláš s kůzlatama? Necháváš je "dorůst" nebo jdou taky na talíř?

In reply to by Elukiv

Já nic nezabíjím, pokud to není vyloženě nezbytné. Kozy jsou hlašené, takže kůzlátka jdou na prodej do chovů. Letos je zamluvený i kozlík, kdyby byl. Pokud jich bude víc a nepodaří se mi kozlíka udat, tak bohužel půjde asi do klobás. Ale prodám bratránkovi, kde vím, že bude mít důstojnou a rychlou smrt.

tak to je moc fajn že je všechno v pořádku :one: :€s€: at je to tak i do konce tehulkovaní ... :q: pohlad :€O: a malou :dance: :€s€:

Ahoj Jiřinko, to je super, že screening dopadl dobře, nic jiného jsem ani nečekala ;) Tak si hezky dál užívej Sárinky a pohodového těhulkování :€O: :€s€:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka