Co to může být?

07.03.2012

Ahojky holčiny.. Potřebovala bych poradit od zkušenějších, co to může být. Mám příští týden termín a mám takovej pocit,že budu spíš přenášet,než rodit dřív.. Neměla jsem ANI JEDNOU poslíčky,vůbec nevím,jaký to je. No a teď jsem dost poklízela v obýváku (už se to blíží,tak makám ;) a dostala jsem takový křeče do břicha,jako když to máte dostat nebo se vám chce na velkou..Úplně dole a popsala bych to fakt jako křeče. Můžou to bejt poslíčci nebo nedejbože kontrakce a znamená to,že se třeba blíží porod??Mám to v kuse..Néé po nějakejch minutách,prostě pořád už asi 20 min.tak nevim, co by to mohlo bejt.. :? :n:

Kliknutím vložíte smajlíky:

V kuse bývá tvrdnutí břicha.A je to naprosto běžné, chce to zvolnit zátěž a ono to většinou přejde.

ahoj, tak je možné že sis něco skřípla. Ono je těžké odhadnout co to může být. Já jsem třeba měla křeče a tlaky na spodek od 30tt. Tlak na spodek jsem měla třeba i půl dne. Ale zase bych to nepopisovala jako křeče. Každopádně se mi blbě chodilo a bolelo to..Pokud tě ta křeč nepřejde, tak bych raději jela do nemocnice. Ať tě prohlédnou. Nyní můžeš začít rodit kdykoliv :-)

Doktor mi tenkrát radil napustit si horkou vanu (jako né úplně horkou, ale teplejší) a naložit se do ní. Poslíčci tam přejdou kontrakce ne :one:

In reply to by Petaaa

To už mám za sebou a je to tak nějak pořád stejný.. Mě zaráží že to je v kuse..Je možný, že mi prostě jen malinká tlačí,jak je hlavičkou dole? A že to prostě už do porodu bude takovej tlak??Já fakt nevim,co si o tom myslet,každopádně to neni nějak nesnesitelný,jen bych chtěla vědět, co by to mohlo bejt..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka