Poradna 38+3, včerejší deprese a císař

07.03.2012

Ahojky, tak další poradna za náma. Příště ještě k paní doktorce na poslední monitor a pak hned do porodnice :00: . Pořád se uvažovalo o císaři a ona to najednou bere jako hotovou věc, jako že se na něj mám objednat :( . Přitom ortoped i alergolog uznali, že nemusí být potřeba, teda ortoped se na mě úplně vykašlal a řekl, že bez rtg nic neposoudí, ale napsal mi, že císař být nemusí a moje doktorka mi do průkazky napsala plánovanou sekci, tak jsem z toho zmatená :? . V porodnici nám ale řekli, že k císaři se uchylujou vyjímečně, tak ještě uvidím. Zas nechci dělat hrdinku, aby pak nedošlo k nějakým komplikacím, ale raději bych normální porod. Jinak mám od minule půl kila nahoře, takže celkem 8 a půl. Včera mě večer popadla pěkná depka, ty hormony to je hrůza. Najednou se mi hlavou honilo všechno, z čeho mi kdy bylo smutno nebo jsem musela řešit, nebo řešíme teď, bydlení, peníze, rodiče... Chudák ten můj chlap měl úplně mokrý ramena :///: Přitom poslední dobou bylo vše ok, i s porodem jsem byla celkem smířená. No asi jsem tušila, že to dneska nebudou nejlepší zprávy. Hlavně ale že je náš Matyášek v pořádku. Bylo krásný slyšet jeho :h:
Mějte se moc krásně :€O: :€O: :€O:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, držím se vším palečky.... ale myslím, že se rozhodnou v porodnici jak budeš rodit.... třeba uznají, že císař není nutný.... :€s€:

In reply to by misatko

Já mám také astma a všechny tři děti jsem porodila přirozeně.Během ani jednoho porodu jsem záchvat nedostala.Ale tady jde také o ten tvůj úraz.To bude asi horší.Aby se ti to po porodu ještě nezhoršilo.Ale pokud ti tohle doktoři řekly,tak je to tvoje volba jestli zvolíš císaře,nebo přirozený porod.Gynekoložka tam může napsat co chce.Ty se musíš rozhodnout jestli to zvládneš.Hodně štěstíčka :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka