Pupík

05.03.2012

Už se to začíná kulatit :-) foceno v 10+3 tt, dneska jsme už 12+6tt a je to ještě kulatější, jen musíme počkat až přijede tatínek, aby mohl udělat nové fotky. Jinak se omlouvám, že fotky vkládám jako příholu příspěvku, ale normálně mi sem vložit nejdou a jsou místo toho jen šedivé čtverečky.

Jsi hubeňourek, takže to na tobě pujde vidět hned, to je jasnačka :€s€:
Já se taky chlubím bříškem :s: ale lidi si spíš všímají mých stehen a zadečku :00: Před těhotenstvím jsem dělala poměrně dosti sportu (hodně fitness a thaiský box) a teď už pátý měsíc nedělám nic tak namáhavýho a jde to na mě vidět :)
Ále co, říkám si, že radši přiberu všude, jen ať se má ten můj kulíšek v bříšku dobře :dance: Jen doufám, že si pak tu figuru zas vybojuju :€s€:

no hezký bříško,no mě se ten můj špíček taky začíná plnit,u první dcery pořád nic a teď večer vypadám jak s dcerkou v pátém měsíci.tak :a: :€O:

Hezky se kulatíš, jen co je pravda :-)
Mě se pomalu ale jistě vyplňuje ten polštář co tam mám :s:

In reply to by Elukiv

To mi povídej, na mě je snad vidět každý týden. Tím jak jsem hubená a vše mi jde do břicha, tak je to prostě vidět. Někdy je lepší mít nějaké kilečko navíc, aspoň to šťouralové jen tak nepoznají. U mě je už ten 3. měsíc vidět a jen tak to už neschovám. Jen ten kdo mě nezná by si řekl, že mám asi jen tlustší bříško. Kdo mě zná a ví, jak jsem vypadala před těhu už kouká jinak :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka