Jak pak se máme

05.03.2012

Ahoj těhulky a ostatní :) ... Tak jsme dnes právě 36+4 týden. Máme se tak nějak všelijak chvíli se směju, chvíli zase mračím. Všechno mě bolí hlavně pánev, to je šílený. Ve čtvrtek jsem byla v poradně a výsledky na streptokoka dopadly dobře, takže jsem moc ráda. M8m anohře 20kg, takže moje kolena a nohy to docela odnáší. A teď vě čtvrtek by mě měl poslat dr už na ozvy srdíčka. Jiank bych už ráda měla všechno za sebou,ale pořád si říkám,ať tam alespoň do toho 38 týdne vydrží. Poslíčkové mě občas návštíví a dnes ráno jednou tak bolestivě - auuu. No mám se na co těšít :///: A jak se daří vám? Papa a pohlaďte :€O:

Ahoj, já zrovna přijela z gyndy. Jsem 35 tt, nahoře mám něco málo přes 15 kg a rychle to stoupá :)a dělali nám první ozvy. Ozvy prý v pořádku, kontrakce žádné, co čípek nám nikdy doktor neříká. Ale už mi ty kila dávají zabrat, připadám si taková nějaká zničená, unavená, ale spát se mi nechce. Spíše už to moje malé tělíčko (160 cm) nechce tahat tu příšernou nadváhu :€s€: . Dnes ráno jsem se předklonila v koupelně k umyvadlu a zadkem shodila šampony z vany :). Jsem už taková nemotora. Mějte se krásně, páááá.

Ahoj tak ja jsem dnes 39tt a na kontrole mi doktorka rekla,ze je to porad stejny.CS mam 6 na 1 prst otevrena.Uz to chci mit taky za sebou.Uz toho ani moc nenaspim a porad mam pohyb domam mam 2,5 letou cacorku.Taky me vsechno boli hlavne kdyz sedim a vstanu tak me tvrdne brisko.Nekdy mam pocit ze mi mimi rozkope zebra.Musime to uz nejak prekonat vzdyt jsme uz na konci pak uz nas ceka krasna sladka odmena. :s:

In reply to by kacenka-v

Jee tak to už bude co by dup u tebe. Tak překonat ten týden a pak budeš mít miminko u sebe. Ten pohyb ti moc nezávidím,ale co se dá dělat vid když už máš jednu pomocnici doma :) Auu ty žebra musí bolet, mě se trefil do žeber jen jednou a od tý doby je klid :///: jinak mám občas pocit že chce ven z bříška,podle toho co tam vyvádí :) .. Tak se opatruj za pár dní už je to tady :€s€:

ahojky holky,já dneska začínám 35tt,strašně mě tvrdne břicho snad každých 10 minut,sem tak strašně unavená a o náladách radši ani nemluvím,začínají mi křížový blesti a to čůrání co?Už abysme to měly za sebou.Hlavně se teď těhulky moc opatrujte :h:

In reply to by vendy11

Křížový boelsti ti nezávidím,já je mám od začátku těhu a docela jsem si na tu bolest už zvykla,akorát je teda síla se převalit v posteli na druhý bok - to skoro brewčím bolestí... No ještě chvilinku to musíme vydržet a pak se nám taaaaaaak uleví :) A bereš na to tvrdnutí magnézko? .. Já jsem ho brala do 36tt ale už jsem ho vysadila, někde jsem četla že by se nemělo brát do konce těhu, protože to klidní dělohu a to my u porodu rozhodně nepotřebujeem mít klidnou dělohu :) Tak se drž papa :)

Ahojky...tak uz se ti miminko tlaci pekne dolu proto asi ta panev, vid. Ja jsem dneska 36+1 a malej je furt dost nahore...aspon si myslim, protoze dole me nic neboli a jeste me tlaci hlavickou do zeber, taky nic prijemnyho, zitra jdu na ko, tak jsem zvedava jak je tam stocenej a jak se bude v mem pripade pokracovat....cisare nechci, kdyz budu moct rodit normalne! Jinak poslicky mam kazdy den, hlavne vecer, a malej sebou mele, ze kolikrat myslim, ze mi to brisko roztrhne....no uzivam si posledni dny....pak to bude narez.... :s: :a:

In reply to by janchoo

Nejspíš už je hodně dole, protože to fakt tlačí.. Moje kamarádka ted byla na císaři,že se jí malá neootočila, ale mohla by rodit normálně,kdyby tam malá neměla špatně nožičku a pokud má míň jak 3500g - takže pokud to bude tak i u tebe a nožičky bude mít dobře, tak tě možná nechají rodit KP. Jojo bys ani neřekla jakou sílu může mít takovej drobeček vid :)

Ahojky, asi na tom budem všechny stejně v tomhle období :) . Jen přemejšlim, taky jsem 37 tt a jsem v březňátkách, termín mám 25. března a ty jsi v dubňátkách, nebo jsi se překlepla? Nebo já blbě počítám :s: . Taky mě všechno bolí, začaly i nohy, od rána jsem už tejden jak mátoha a seberu se až tak kolem poledne. Děti si tady hrajou a jenom na ně koukám a přemlouvám se ke každýmu pohybu, mám pocit, že je zanedbávám, ale nemůžu si pomoct. Prostě každý vstanutí je utrpení. Malej kope jak šílenej, občas cejtím, jak se mu otočí hlavička, tlačí na močák, tak jdu čůrat v předklonu s roztaženýma nohama a doufám, že se nepočůrám po cestě :s: . Ten poslední měsíc je veselej teda :D . Tak se drž a vydrž do konce :a:

In reply to by Monika Císařovská

Ahojík, jojo přesunuli jsme se do břazňátek, dr nám změnil termín,ale tak už jsem v dubňátkách od začátku tak tu zůstanu :///: Máš dobrý ,že tě děti nechají odpočívat a určitě nezanedbáváš, myslím,že to má každá maminka co čeká další miminko.Hlavně načerpej síly :) .. O tom záchodě,taky tam mám docela dobrý polohy, lokty aby byli opřený o nohy to moc nejde :D ... Tak se taky opatruj a ještě chvilku a budeme mít ty naše broučky u sebe ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka